Αλλεπάλληλες νίκες για το Fight Club Zarmakoupis στο Άμστερνταμ

1678
image 2

Στο σπουδαίο τουρνουά ‘YOKOSO DUTCH OPEN AMSTERDAM’, το μεγαλύτερο τουρνουά πολεμικών τεχνών στην Ολλανδία, που διοργανώθηκε στο Άμστερνταμ την Παρασκευή 1, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαρτίου, η συμμετοχή του Fight Club Zarmakoupis ήταν ιδιαίτερα επιτυχής, μετά από τα 8 μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιτυχίες ήταν οι ακόλουθες:

O Τρίκκας Ηλίας κατέκτησε την 1η θέση και στα -57 κιλά Light Contact και την 1η θέση στα -57 κιλά Kick Light.

H Κονιαβίτη Μαρία την 1η θέση στα -65 κιλά Light Contact.

O Ζαχαράκης Χαράλαμπος τη 2η θέση στα -63 κιλά Kick Light και την 3η θέση στα -64 κιλά Light Contact.

H Μπαρμπούτη Ανδρονίκη την 3η θέση στα -55 κιλά Kick Light.

Η Ζαρμακούπη Σεμέλη την 1η θέση στα -50 κιλά στο Kick Light και την 3η θέση στα -50 κιλά στο Light Contact.

Στο ρεπορτάζ του Ευρυτανικού Παλμού, ο προπονητής Tae Kwon-Do- Kick Boxing και υπεύθυνος της εταιρείας Fight Club Zarmakoupis, κ. Νίκος Ζαρμακούπης, μίλησε για τις αλλεπάλληλες νίκες και σχολίασε τα ακόλουθα:

“Λάβαμε μέρος για πρώτη φορά στο ‘Yokoso Dutch Open Amsterdam’, στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Ολλανδία. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 1.500 αθλητές πανευρωπαϊκώς κι εμείς σημειώσαμε οκτώ (8) νίκες. Γενικά νιώθουμε πολύ ωραία, είμαστε συνηθισμένοι στις νίκες, γιατί αυτή η ομάδα είναι πολύ καλή, είναι μέρος της Εθνικής Ομάδας που θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό τον Αύγουστο. Το τουρνουά εφήβων – νεανίων θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη και των ανδρών – γυναικών στην Αθήνα. Γι’ αυτό πηγαίνουμε σε τέτοια πρωταθλήματα, γιατί έχουν βαθμολογίες και μέσω αυτών οι αθλητές μας ανεβαίνουν σε σειρά κατάταξης και έχουν περισσότερες πιθανότητες για κληρώσεις σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια τουρνουά. Τώρα στο άμεσο μέλλον θα πάμε σε άλλα τρία βαθμολογούμενα όπως αυτό στο Άμστερνταμ, ένα στη Βουδαπέστη, ένα στη Βουλγαρία και ένα στην Τουρκία, μέχρι να φτάσουμε στους βασικούς μας στόχους, το Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο.”

image 1
image 3
image 5
image 6
image 7
image 8
image 9