#Fresko στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

2071

Η Ευρυτανική εκπροσώπηση  στην έκθεση με γεύσεις Ελλάδας

Για μια ακόμα φορά ένα Ευρυτανικό προϊόν κέρδισε τις εντυπώσεις και εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο μας, στην πρώτη μεγάλη έκθεση τροφίμων και γευσιγνωσίας της χρονιάς. Η εταιρία Fresko, με τις σύγχρονες ιχθυοκαλλιέργειες στον Γαύρο Καρπενησίου, παρουσίασε τα τυποποιημένα προϊόντα της, στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2019, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, από την 1 έως τις 4 Φεβρουαρίου. Στο δικό μας «νησί», το Καρπενήσι, ψάρι είναι η πέστροφα και παρουσιάστηκε από τους εκπροσώπους της εταιρίας Γιάννη Μπακατσιά και Κική Τριανταφύλλη, με τον καλύτερο τρόπο.

Εκτός από το περίπτερο της εταιρίας παραγωγής και τυποποίησης πέστροφας Fresko, συμμετείχε στην έκθεση με άξιους παραγωγούς και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ τίμησε φέτος την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ως Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019, και έχει οργανώσει πληθώρα μαγειρικών εκδηλώσεων μέσα με την αγαπημένη και πολυβραβευμένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ως πρέσβειρα των γεύσεων του Αιγαίου.

Παράλληλα διεξήχθητε και ο 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής «Greek Chef 2019», ο οποίος προβάλλει τα τοπικά προϊόντα και τη μεσογειακή διατροφή και αναδεικνύει τους επόμενους ταλαντούχους σεφ της χώρας.