Σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία προχωρά ο Σύλλογος Εθελοντών Νομού Ευρυτανίας Κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών «Αγώνας Ζωής», καλώντας τις γυναίκες να χαρίσουν λίγη από τη δύναμή τους σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο.

Ο Σύλλογος ζητά από όσες γυναίκες το επιθυμούν να προσφέρουν χαρά και αγάπη, να χαρίσουν τα μαλλιά τους, προκειμένου να δοθούν σε μία εταιρεία η οποία θα κατασκευάσει τις περούκες για γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και πρόκειται να υποβληθούν σε χημειοθεραπεία, έτσι ώστε να μπορούν να δανείζονται δωρεάν την περούκα που έχουν ανάγκη.

Η Τατιάνα Καλλέργη η οποία είναι εθελόντρια στον σύλλογο εδώ και έναν μήνα έχει ήδη απευθυνθεί στα κομμωτήρια της περιοχής προκειμένου να βοηθήσουν σε αυτή την σπουδαία πράξη, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι μεγάλη.

Ωστόσο, ο Σύλλογος «Αγώνας Ζωής» δεν σταματά εδώ τις πράξεις αγάπης εδώ και το διάστημα αυτό, οι εθελοντές έχουν δημιουργήσει χειροποίητες λαμπάδες, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο του Συλλόγου. Όπως επισημαίνει η κ. Καλλέργη, υπάρχει μεγάλη ευαισθητοποίηση από τους Ευρυτάνες στο θέμα του καρκίνου.

tvstar.gr