Παράταση κατεδάφισης ΕΠΑΛ στα θέματα της Δημοτικής Επιτροπής

719
epal katedafisi oloklirosi1

Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η 6η ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής έτους 2024 στο Δημοτικό Κατάστημα στον Προφήτη Ηλία, όπου έγινε συζήτηση για τη λήψη αποφάσεων σε σημαντικά ζητήματα.

Ανάμεσα στα ζητήματα είναι η έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Καρπενησίου και του Δήμου Αγράφων για το αποφρακτικό μηχάνημα MERCEDES – BENZ 1426 LS, καθώς και η διαγραφή οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους (τέλη ύδρευσης). Επιπλέον, έγιναν συζητήσεις για τον ορισμό των μελών επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής των γενικών υπηρεσιών και προμηθειών για το έτος 2024 (τεχνικού αντικειμένου) καθώς και για τον ορισμό μελών επιτροπών παραλαβής ανταλλακτικών και εργασιών επισκευής οχημάτων του Δήμου Καρπενησίου.

Έγινε έγκριση κίνησης υπηρεσιακού οχήματος εκτός ορίων Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας  (επιβεβλημένη μετακίνηση), καθώς και έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου «Βελτίωση υποδομών Κοινοτήτων Καλεσμένου και Παπαρουσίου» αναδόχου Στερόπουλου Δημήτριου ΕΔΕ. Τέλος, δόθηκε χορήγηση 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατεδάφιση γυμναστηρίου του ΕΠΑΛ Καρπενησίου και των βοηθητικών χώρων αυτού» στον Δήμο Καρπενησίου αναδόχου ΠΑΝΤΕΧΝΟΣ Α.Τ.Ε.