Ένα σπουδαίο διεθνές event από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας και του Ευρωπαϊκού χώρου με αρκετά υψηλό επίπεδο διεξάγεται στο Καρπενήσι για ακόμη μια χρονιά. Αναφερόμαστε στο Summer Mountain Camp Tae Kwon Do 2017, το οποίο άρχισε την Παρασκευή 25 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 30 του μηνός.
Οι αποστολές διαμένουν στο Hotel Spa Montana και προπονούνται στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, ενώ δεν λείπουν φυσικά οι παράλληλες αξιόλογες δράσεις, με σκοπό την ανάδειξη και την γνωριμία με τις Ευρυτανικές ομορφίες.
Λαμβάνουν μέρος 270 περίπου αθλητές-τριες, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά με σπουδαίες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Συμμετέχουν κορυφαίοι Έλληνες στον χώρο και επίσης πρωταθλητές από την Αυστραλία, την Ουκρανία, την Γερμανία, την Τουρκία, την Αλβανία, την Κύπρο και το Ισραήλ, αλλά και διακεκριμένοι προπονητές.
Διοργανωτής του καμπ είναι ο 43χρονος Μεγαλοχωρίτης ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής και του Α.Σ. Αίαντας Αγίου Δημητρίου Θοδωρής Ζηνέλης, γνωστός για την αγάπη του για τον τόπο καταγωγής του, όπως και αδερφός του Κώστας, προπονητής του Α.Ο. Αίαντας Ασυρμάτου και εκ των δασκάλων του κάμπ.