Συνεχίζονται οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου

75
3

Σε εργοτάξιο έχει μετατραπεί το Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου το τελευταίο διάστημα, γύρω από το χώρο του κεντρικού γηπέδου, με σκοπό την αναβάθμισή του, δημιουργώντας νέους χώρους απασχόλησης στους πολίτες.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε απόξεση του παλιού τσιμεντένιου δαπέδου και γκρέμισμα του παλιού υπαίθριου χώρου μπάσκετ, το οποίο είχε παρουσιάζει μεγάλα σημάδια φθοράς. Πλέον οι για χρόνια αναξιοποίητοι χώροι του Σταδίου Καρπενησίου θα δώσουν τη θέση τους σε σύγχρονα γήπεδα και βοηθητικούς χώρους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Στο χώρο αυτό έχουν δημιουργηθεί τοίχοι σε μοντέρνο σχέδιο από τσιμέντο, δημιουργήθηκε τοιχίο δίπλα από τον χώρο των αποδυτηρίων, αλλά και πραγματοποιήθηκε καθαρισμός του οικοπέδου που βρίσκεται δίπλα από τα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με το σχέδιο του Δήμου στους χώρους αυτούς προβλέπεται μεταξύ άλλων η κατασκευή ανοιχτού γηπέδου καλαθοσφαίρισης, βοηθητικού γηπέδου ποδοσφαίρου 7Χ7και υπαίθριων οργάνων άθλησης πολλαπλών ασκήσεων. Στο ίδιο έργο της αναβάθμισης και αξιοποίησης Σταδίου Καρπενησίου είναι ενταγμένη και η κατασκευή γηπέδου 3Χ3 στον Προυσό, ώστε και οι πολίτες να έχουν πρόσβαση σε χώρους αθλητισμού και σε άλλες Δημοτικές Ενότητες εκτός Καρπενησίου.

1 1
2 2