Νέο Πρόεδρο έχει η ΤΚ Επινιανών

0
3078

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του Προέδρου της Τ.Κ. Επινιανών του Δήμου Αγράφων, Ελευθέριου Αβράμπου,  επαναληπτικές εκλογές για την κάλυψη των κενών θέσεων τοπικών συμβούλων (τακτικών και αναπληρωματικών), διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή, 29 Απριλίου 2018.

Η ψηφοφορία άρχισε στις 07:00 π.μ. και έληξε στις 19:00μ.μ. στο υπ’ αριθμ. 4ο Εκλογικό Τμήμα (Πρώην Κοινοτικό Γραφείο Επινιανών) της Τοπικής Κοινότητας Επινιανών του Δήμου Αγράφων.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία είχαν μόνο οι εκλογείς οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Τοπικού Διαμερίσματος Επινιανών του Δήμου Αγράφων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας.

Τελικά ψήφισαν 57 άτομα και από τους τέσσερεις υποψηφίους του Συνδυασμού «ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αγράφων Θεόδωρο Μπαμπαλή, πρώτος σε ψήφους βγήκε ο Γαντζούδης Κωνσταντίνος του Βελισσάριου με 41 ψήφους.

Τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εκλογών στάλθηκαν στο Πρωτοδικείο Καρπενησίου, το οποίο και θα βγάλει το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.