Ένα νέο, υπερσύγχρονο γυμναστήριο καλωσορίζει το Καρπενήσι

9239

 Ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο άνοιξε τις πύλες του στο Καρπενήσι και περιμένει
να υποδεχτεί όσους θέλουν να αποκτήσουν σωματική ευεξία, να δομήσουν το σώμα τους  και να κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους.

Ο ιδιοκτήτης Μάκης Τριανταφύλλου έχοντας ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη στο Personal Studio, έφτιαξε τις καλύτερες συνθήκες για την συνέχειά του…

Το νέο γυμναστήριο έδωσε στο χώρο της εκγύμνασης μία άλλη διάσταση, διαθέτοντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους και την τελευταία τεχνολογία στο χώρο της γυμναστικής.

Ένας υπερσύγχρονος χώρος στον οποίο μπορείτε να εμπιστευθείτε την εκγύμναση του σώματός σας με την καθοδήγησή του και να δοκιμάσετε τα πρωτοποριακά Miya Body Tech, που φέρνει επανάσταση στο αποτέλεσμα του ασκούμενου, το αυθεντικό κρεβάτι Pilates, το Cross Cage που είναι ότι πιο μοντέρνο για να γυμναστεί κανείς και φυσικά τον σάκο του Box και μια σειρά από σύγχρονα όργανα.

Με βάση ότι κάθε σώμα έχει διαφορετικές απαιτήσεις άσκησης καθοδηγηθείτε στο πώς πρέπει να αυξήσετε την ενέργειά σας και να δυναμώσετε το σώμα σας για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και θα βρείτε ακριβώς τι χρειάζεστε με βάση τις ανάγκες και τις δραστηριότητές σας.