Έντονη αντίδραση Μπαμπαλή για την ανεξαρτητοποίηση Κολοκώτσιου.

2743

 

 

 

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στα Άγραφα, η ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου, Παντελή Κολοκώτσιου, αλλά και δημοσιεύματα γύρω από τα ονόματα που φέρονται να σχηματίζουν νέα πολιτική κίνηση. Με ‘σκληρή γλώσσα’ ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Μπαμπαλής Θεόδωρος, τοποθετείται για την συγκεκριμένη ανεξαρτητοποίηση και αναφέρει:

 

«Σχετικά με την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου κ. Παντελή Κολοκώτσιου που δημοσιεύθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης την προηγούμενη εβδομάδα, και τα όσα γράφονται σ’ αυτήν, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

  1. Ο κ. Κολοκώτσιος έχει ψηφίσει ομόφωνα στο 99,5% όλων των θεμάτων και των αποφάσεων που πάρθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο αυτά τα 4 χρόνια και που ήταν συνολικά 1060 (Χίλια εξήντα). , οπότε οι όποιες διαφωνίες του επικεντρώθηκαν σε 5-6 θέματα μόνον, κάτι που αποδεικνύει το απειροελάχιστο της διαφοροποίησής του.
  2. Στις αποφάσεις που αφορούσαν τις εγκρίσεις των Μελετών και των Υπηρεσιών που πάρθηκαν από το ΔΣ, ψήφισε σε όλες ανεξαιρέτως θετικά, οπότε δεν δικαιούται να διαφωνεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
  3. Σε ότι αφορά τις προτάσεις που επικαλείται ότι υπέβαλε αυτά τα 4 χρόνια, όσο κι αν προσπαθώ, ειλικρινά δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε μία (1) καταχωρημένη πρόταση από τον συγκεκριμένο Δημοτικό Σύμβουλο, που να αφορά τον Δήμο Αγράφων γενικά και την Τοπική Κοινότητα Παλαιοκατούνας ειδικότερα.
  4. Η υποβάθμιση της λειτουργείας του ΔΣ και του Δήμου Αγράφων συντελείται, όταν οι άνθρωποι που το αποτελούν δεν υπηρετούν το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών, αλλά επιδιώκουν την ικανοποίηση προσωπικών συμφερόντων, οφίτσιων και στόχων εις βάρος του σώματος.
  5. Οι πραγματικοί λόγοι της ανεξαρτητοποίησης του, δεν καταγράφονται στην επιστολή που του συνέταξαν οι γνωστοί καθοδηγητές και οι επιστολογράφοι του, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν προβλήματα και να διαλύσουν το Δήμο Αγράφων.
  • Οι πραγματικοί λόγοι ειπώθηκαν από τον ίδιο στην Συνέλευση της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοκατούνας την 29η Αυγούστου 2018, δύο μέρες πριν την ανεξαρτητοποίησή του , που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία και με παρουσία 80 περίπου κατοίκων του χωριού.

Εκεί, μπροστά σε όλους, ο κ. Κολοκώτσιος ζήτησε δημοσίως εξηγήσεις από τον Δήμαρχο Αγράφων ώστε να του απαντήσει γιατί δεν τον αξιοποίησε ως Αντιδήμαρχο Αγράφων, διότι ως εμπειροτέχνης όπως είπε θα ήταν ο καταλληλότερος για «Αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου».

 

  • Τα συμπεράσματα καθώς και η αξιολόγηση του καθενός μας, ανήκουν εξ’ ολοκλήρου στους Δημότες του Δήμου Αγράφων».