Ακρόαση πολιτών από την Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς.

23846

Οι πολίτες της Ευρυτανίας και όλων των νομών της Περιφέρειας θα εκθέτουν από κοντά τα προβλήματά τους

Η Ελληνική Αστυνομία, αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στον τομέα της ζωντανής επικοινωνίας με τους πολίτες και με τις τοπικές κοινωνίες υλοποιεί την καινοτόμο δράση ‘’ ημέρα ακρόασης πολιτών’’. Η δράση αυτή έχει ως στόχο να συμβάλλει στην εμπέδωση και περαιτέρω ενίσχυση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης, μεταξύ Αστυνομίας και πολιτών, οι οποίες αναπτύσσονται με τη φυσική παρουσία και το διάλογο. Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, επεκτείνεται η ημέρα ακρόασης πολιτών και στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό, συγκροτείται τετραμελής επιτροπή που θα δέχεται σε ακρόαση πολίτες των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, οι οποίοι θα μπορούν να εκθέσουν δια ζώσης τα θέματα που τους απασχολούν.

Η ακρόαση των πολιτών θα πραγματοποιείται την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, κατά τις ώρες 14:00 – 22:00, στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, Λεωφόρος Αθηνών 188.

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματα ακρόασής τους το χρονικό διάστημα από 15 έως και 20 εκάστου μηνός και κατά τις ώρες 09:00 – 12:00, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση gadpstelladas@astynomia.gr, είτε μέσω τηλεομοιοτυπίας στο fax 22310 22492, είτε μέσω τηλεφώνου στον αριθμό 22310 56895.

Σημειώνεται σε περίπτωση που ο αριθμός των υποβληθέντων αιτημάτων ακρόασης καθιστά αντικειμενικά αδύνατη τη δυνατότητα ανταπόκρισης στο σύνολό τους, θα επανακαθορίζεται ο χρόνος συνάντησης.