Το ανασφαλές κλίμα που δημιουργείται εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας οδήγησαν στη ματαίωση εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί για το προσεχές διάστημα στην Ευρυτανία.

Αναβάλλεται το Πανελλήνιο Αντάμωμα Αγραφιωτών

Το αντάμωμα ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στην Τρίφυλλα του Κλειτσού του Δήμου Καρπενησίου για την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021, που είχε σαν στόχο την ανάδειξη της περιοχής των Αγράφων ως ιδιαίτερης ιστορικής και πολιτιστικής περιοχής, τους ιστορικούς δεσμούς των Σαρακατσαναίων με τα Άγραφα και τις προοπτικές περαιτέρω διεύρυνσης της συνεργασίας μεταξύ των συλλόγων Αγραφιωτών και Σαρακατσαναίων και θα συμμετείχαν σ’ αυτό πολλοί Ευρυτανικοί Σύλλογοι.

Ακυρώνεται το πανήγυρι της Αγίας Παρασκευής στο Ραπτόπουλο

Με ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Ραπτοπούλου, ο οποίος είχε αναλάβει τη φετινή διοργάνωση, ενημέρωσε ότι και για φέτος το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στις 26 Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί. Σκοπός του Συλλόγου είναι η διαφύλαξη πρώτα από όλα της υγείας και ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου με την ελπίδα να έχουμε περάσει στην μετά covid εποχή.