Έγκριση έλαβε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων η αντικατάσταση των Διευθυντών, από τακτικά και αναπληρωματικά μέλη, όπως και η αντικατάσταση των εκπροσώπων των μαθητών της «Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγράφων» και της «Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγράφων» για το σχολικό έτος 2022-2023. Ειδικότερα, αυτές διαμορφώνονται πλέον ως εξής:

Για την Ενιαία Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγράφων

Δημοτικοί Σύμβουλοι έξι (6)

Σουλιώτη Χρυσούλα ως Πρόεδρος ορισθείσα από το Δήμαρχο, Αθανασίου Γεώργιος ως Αντιπρόεδρος, Κοτρώνα Αννέτα ως μέλος  με αναπληρωτή τον Μπράζια Παναγιώτη ως μέλος, Σεραφείμ Νταβαρίνο ως μέλος με αναπληρωτή τον Ζαχαράκη Παναγιώτη ως μέλος, Βασίλειος Κολοκώτσιος, ως μέλος με αναπληρωτή τον Γκορόγια Παναγιώτη.

Ένας Δημοτικός Σύμβουλος προτείνεται από τις λοιπές παρατάξεις ως εξής: Αποστόλης Μάκκας και αναπληρωματικό μέλος αυτού η Καραγιάννη Βασιλική.

Δημότες με εμπειρία, Δράση ή ειδικές γνώσεις στο χώρο της Εκπαίδευσης – τρεις (3):

Κοσμάς Χρήστος με αναπληρωτή τον ΦλώτσιοΠαναγιώτη, Στεργιάννη Μαρία με αναπληρωτή τον Κατσιάδα Επαμεινώνδα και Γεωργάτσωνα Ευγενία με αναπληρωτή τον Γαλανό Χρήστο

Διευθυντές εκ των αρχαιοτέρων των σχολικών μονάδων – δύο(2)

Κουρκούνη Παρασκευή (Δημ. Σχολείου Βαλαώρας) με αναπληρώτρια την Καραμήτσιου Ανατολή (Δημ. Σχολείου Γρανίτσας), Κουτρομάνου Βασιλική, (Δημ. Σχολείου Ραπτοπούλου), με αναπληρωτή τον Αχμέτ Εμίν Μεμέτ, (Δημ. Σχολείου Κρέντης)

Διευθυντές εκ των αρχαιότερων Νηπιαγωγών των σχολικών μονάδων – ένας (1):

Γιαννούλτση Ελένη (Νηπιαγωγείο Γρανίτσας) με αναπληρώτρια την Μπαλανίκα Αμαλία (Νηπιαγωγείο Ραπτοπούλου).

Εκπρόσωποι Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Α/Θμιας Εκπαίδευσης – ένα (1)

Γεωργαλή Μαρία πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. Σχολείου Παλαιοκατούνας με αναπληρωτή τον  Κουρλό Γεώργιο Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. Σχολείου Παλαιοκατούνας.

Για την Ενιαία Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγράφων

Δημοτικοί Σύμβουλοι – έξι ( 5+1=6)

Σουλιώτη Χρυσούλα, ως Αντιπρόεδρος, Σεραφείμ Νταβαρίνος, ως μέλος με αναπληρωτή τον Ζαχαράκη Παναγιώτη, Μάκκας Ηλίας, ως μέλος με αναπληρωτή τον Γκορόγια Παναγιώτη, Αθανασίου Γεώργιος, ως μέλος με αναπληρωτή τον Κολοκώτσιο Βασίλειο, Αννέτα Κοτρώνα, ως μέλος με αναπληρωτή τον Μπράζια Παναγιώτη.

Ένας (1) Δημοτικός Σύμβουλος προτείνεται από τις λοιπές παρατάξεις ως εξής:

Ο δημοτικός σύμβουλος Τάκης Κωνσταντίνος και αναπληρωτή του τον Μάκκα Απόστολο.

Δημότες με εμπειρία, Δράση ή ειδικές γνώσεις στο χώρο της Εκπαίδευσης – τρεις (3):

Καρδαμπίκης Κωνσταντίνος, ορισθείς από το Δήμαρχο ως Πρόεδρος, Φλώτσιος Παναγιώτης μέλος με αναπληρωτή τον Θωμά Σκόνδρα, Κατσιάδας Επαμεινώνδας μέλος με αναπληρώτρια την  Μαρία Γεωργαλή.

Διευθυντές εκ των αρχαιοτέρων των σχολικών μονάδων – δύο (2):

Φιδάνη Ελεάννα, Δ/ντρια του Γυμνασίου- Ταξ. Λυκείου Ραπτοπούλου με αναπληρώτρια την Καφίδα Γεωργία, Δ/ντρια του 1ου ΕΠΑΛ Δυτ. Φραγκίστας και Σιούτα Βασιλική, Δ/ντρια του Γυμνασίου-Τάξεις Λυκείου Κερασοχωρίου με αναπληρώτρια την Σβερώνη Ευαγγελία, Δ/ντρια του Γυμνασίου-Τάξεις Λυκείου Γρανίτσας.

Εκπρόσωποι Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Β/Θμιας Εκπαίδευσης – ένα (1):

Στεργιάννη Μαρία, Πρόεδρος Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Ραπτοπούλου με αναπληρώτρια την Καραβίδα Σταυρούλα

Εκπρόσωπος 15μελούς μαθητών ένας (1):

Κουτσοθανάσης Βασίλειος, εκπρόσωπος 15μελούς Γυμνασίου Λ/Τ/Γρανίτσας, με αναπληρώτρια την Σιαλμά Μαρία, μαθήτρια Γ ́ Λυκείου Γυμνασίου Λ/Τ Γρανίτσας.