Γέμισε μοτοσυκλέτες το Καρπενήσι

3237
Καταπληκτικό θέαμα επίδειξης trial από τον πρωταθλητή, Λευτέρη Πίππο

Παρά τη βροχή με επιτυχία το 2ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας

Το 2ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας, μια συνδιοργάνωση 17 Λεσχών με τον Δήμο Καρπενησίου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι, προσφέροντας ένα πλούσιο σε θέαμα τριήμερο, από τις 15-17 Ιουνίου.

Το κοινό παρακολουθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον

Το Καρπενήσι γέμισε μοτοσυκλετιστές από 17 λέσχες από όλη την Ελλάδα, που έδωσαν το ετήσιο ραντεβού τους εδώ και στους ντόπιους την ευκαιρία να θαυμάσουμε από κοντά διάφορα μοντέλα μοτοσυκλέτας και να διασκεδάσουμε την Παρασκευή με την καταπληκτική συναυλία του Γιώργου Νικηφόρου Ζερβάκη και το Σάββατο με τις πανέμορφες φωνές της Τάνιας Κικίδη και της Αθηνάς Κοντοδήμα. Νωρίτερα το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν χαιρετισμοί από τον Αντιδήμαρχο κ. Ταξιάρχη Κουτρομάνο και την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Κατερίνα Καλαντζή, όπου τους απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες από τους διοργανωτές της εκδήλωσης.  Σκοπός του ανταμώματος δεν ήταν μόνο η ψυχαγωγία, καθώς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν μοιράστηκαν σε δύο τοπικούς μας συλλόγους, τον Σύλλογο Γονέων ΑΜΕΑ Π.Ε.Ευρυτανίας και στο Σύλλογο Συν στον άνθρωπο, όπου οι Σύλλογοι με τη σειρά τους για να τους ευχαριστήσουν τους χάρισαν αναμνηστικές ξύλινες πλακέτες και εικόνες.

Οι συναυλίες ξεσήκωσαν κοινό και διοργανωτές

Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο και περιελάμβανε και άλλες δράσεις για τους φίλους της μοτοσυκλέτας, όπως κυνήγι θησαυρού, ασφάλτινες αλλά και χωμάτινες  διαδρομές, καλλιστεία μοτοσυκλέτας αλλά και ένα καταπληκτικό θέαμα επίδειξης trial από τον Λευτέρη Πίππο, πρωταθλητή ταχύτητας και trial.

Ο Δήμος Καρπενησίου ευχαριστεί πολύ τις λέσχες που επέλεξαν τον τόπο μας για το αντάμωμα τους, την Αστυνομική Διεύθυνση Καρπενησίου, το ΕΚΑΒ, την ΑΛΑΚ και όλο το προσωπικό του Δήμου για την πολύτιμη βοήθειά τους και δίνει συγχαρητήρια στους διοργανωτές, ανανεώνοντας το ραντεβού για το επόμενο αντάμωμα!