Για τα παιδιά είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα!

2196

Αυτό είναι το σύνθημα της φετινής φιλανθρωπικής καμπάνιας του ΟΠΑΠ για την υποστήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη. Για την Ομάδα Προσφοράς του ΟΠΑΠ, έστειλε το μήνυμα από το Καρπενήσι, η ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια και βαλκανιονίκης στο  Kick Boxing, Σεμέλη Ζαρμακούπη, συμμετέχοντας ως μια από τους έντεκα αθλητές που έχουν διακριθεί σε πανελλαδικό επίπεδο και επέλεξε ο ΟΠΑΠ στην ομάδα ΟΠΑΠ Champions.

Στόχος της προσπάθειας του ΟΠΑΠ η  ανακαίνιση των δυο παιδιατρικών νοσοκομείων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» και «Η Αγία Σοφία» και η υποστήριξη των παιδιών που το έχουν ανάγκη. Με μια απλή εφαρμογή ο χρήστης κάθε κινητού κατεβάζει την εφαρμογή στο τηλέφωνό του και συμμετέχει στην ομάδα #OPAPCHAMPIONS παίζοντας στις δοκιμασίες. Όσο περισσότερο κάποιος συμμετέχει, τόσο περισσότερα χρήματα θα προσφέρει ο ΟΠΑΠ στην οικονομική υποστηρίζει των δυο νοσοκομείων και τόσο περισσότερα παιδιά θα βοηθηθούν.

Οι επιτυχίες της Καρπενησιώτισσας Σεμέλης εκφράζουν τη φιλοσοφία του προγράμματος ΟΠΑΠ Champions και αποδεικνύουν στην πράξη ότι μέσα από τη συνεχή προσπάθεια όλα είναι δυνατά.