Συναυλία για τις κρατούμενες στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού πραγματοποίησε ο Γιώργος Μαζωνάκης, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φλεβάρη.

Όπως έχει καταγραφεί και σε βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στο Instagram, ο δημοφιλής τραγουδιστής επισκέφθηκε τα κελιά των γυναικών που κρατούνται στον Κορυδαλλό και συνομίλησε μαζί τους, ενώ είχε την ευκαιρία να βρεθεί και στη βιβλιοθήκη του σωφρονιστικού ιδρύματος.

«Πίστη – Ελπίδα – Αγάπη. Σας ευχαριστώ… Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού, 14 Φεβρουαρίου 2023», ήταν το μήνυμα του τραγουδιστή στη σχετική ανάρτηση.

Παράλληλα, ο Γιώργος Μαζωνάκης ερμήνευσε τα αγαπημένα του τραγούδια στον προαύλιο χώρο της φυλακής, με το κοινό του να εκδηλώνει τον ενθουσιασμό του. Στο σχετικό βίντεο, οι γυναίκες φαίνονται να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν τις μεγάλες επιτυχίες του λαϊκού τραγουδιστή, με τον ίδιο στο τέλος της συναυλίας να τους στέλνει μήνυμα συμπαράστασης και ελπίδας.

Μάλιστα, κάποιες από τις γυναίκες της φυλακής είχαν προετοιμαστεί για την άφιξή του, έχοντας ετοιμάσει χειροτεχνίες αλλά και πανό με αφιερώσεις προς τον τραγουδιστή. Στη συναυλία παραβρέθηκαν κρατούμενες, σωφρονιστικοί υπάλληλοι, στελέχη της διοίκησης των φυλακών, εισαγγελείς και αρμόδιοι φορείς.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο Σύλλογος Συμπαράστασης Κρατουμένων «Ο Ονήσιμος», την εκδήλωση επιμελήθηκε η διευθύντρια του καταστήματος, Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου, με σκοπό να δώσει χαρά στις κρατούμενες. Από την πλευρά του, ο σύλλογος φρόντισε να υπάρχουν στο χώρο άφθονα σουβλάκια και μπύρες χωρίς αλκοόλ.

(Πηγή: bestnews.gr)