Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της επίθεσης με μαχαίρι στην περιοχή Ζωγράφου Αττικής με θύματα τέσσερεις ανυποψίαστους πολίτες. Ένα από τα θύματα της επίθεσης είναι γνωστός επιχειρηματίας από την Ευρυτανία που δραστηριοποιείται και στην Αθήνα.

Κάμερα ασφαλείας στη γειτονιά της οδού Κουσίδου στου Ζωγράφου κατέγραψε τη σκηνή κατά την διάρκεια της άγριας επίθεσης 54χρονου σε περαστικούς.

Ο 54χρονος που όπως αποδείχτηκε ήταν δραπέτης ψυχιατρείου, μαχαίρωσε τέσσερις ανθρώπους και τους άφησε αιμόφυρτους στο οδόστρωμα. Σοκαρισμένοι οι περαστικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έγιναν μάρτυρες αυτής της πρωτοφανούς επίθεσης. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Law&Order, ο 54χρονος φτάνει έξω από έναν φούρνο και μαχαιρώνει πισώπλατα τον ιδιοκτήτη. Το θύμα έπεσε στο έδαφος και ο μανιακός συνέχιζε να μπήγει το μαχαίρι στο σώμα του με μένος.

Ένας φίλος του ιδιοκτήτη ο οποίος καθόταν μαζί του,προσπάθησε να απωθήσει τον δράστη όμως τελικά δέχτηκεκαι εκείνος μαχαιριές.

Ο 54χρονος συνέχισε να επιτίθεται σε ανθρώπους πουέβλεπε μπροστά του και κατάφερε να τραυματίσει άλλα τρία άτομα, ανάμεσα τους και ένα 17χρονο αγόρι.

Ο δράστης μετά την επίθεση επέστρεψε στο σπίτι του απ’ όπου κάλεσε την αστυνομία ομολογώντας τι έκανε και λέγοντας ότι θα αυτοκτονήσει.

Τα θύματα δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες από τους γείτονες ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒστο Λαϊκό νοσοκομείο.

(με πληροφορίες από το newsbreak.gr)