Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για την εκπαιδευτική κοινότητα! Το πρώτο βήμα της επανεκκίνησης  ξεκινά από τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι μικροί μαθητές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων αλλά και των Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών επέστρεψαν στο φυσικό τους περιβάλλον!

Στο Δήμο Καρπενησίου η επαναλειτουργία των σχολικών τάξεων μας βρήκε απολύτως έτοιμους. Όλο αυτό το διάστημα οι διευθυντές σε συνεργασία με τη σχολική επιτροπή και τις υπηρεσίες του Δήμου, φρόντισαν για συντηρήσεις και επισκευές, κερδίζοντας τον χαμένο χρόνο. Επίσης οι χώροι καθαρίστηκαν σχολαστικά και απολυμάνθηκαν από τις υπηρεσίες καθαριότητας των σχολικών μονάδων. Επιπρόσθετα, φροντίσαμε για τον εφοδιασμό των σχολείων με αντισηπτικά και είδη καθαριότητας καθώς και διανείμαμε μάσκες προστασίας σε μαθητές και εκπαιδευτικούς που απέστειλε η κεντρική κυβέρνηση. Τέλος, σε άμεση συνεργασία με τον ΕΟΔΥ διενεργήσαμε μοριακά τεστ και rapid σε όλο το προσωπικό των παιδικών σταθμών αλλά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό καθαριότητας των σχολείων.

Ευχαριστούμε θερμά  όλους για τη στενή συνεργασία, τους Διευθυντές των Σχολείων, τους Εκπαιδευτικούς, τη Σχολική Επιτροπή Εκπαίδευσης, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και τον ΕΟΔΥ. Μέσα από την κοινή προσπάθεια καταφέραμε να ξαναχτυπήσει το κουδούνι στα σχολεία μας με ασφάλεια για όλους αλλά και με ελπίδα και αισιοδοξία για επαναφορά στην κανονικότητά μας.