Πελάτης είπε «καθυστερημένο» εργαζόμενο σε μαγαζί με μπέργκερ

Ένα απαράδεκτο περιστατικό συνέβη στο Tarantino Athens, όταν πελάτης αποκάλεσε «καθυστερημένο» έναν υπάλληλο του εστιατορίου, λόγω λάθους στην παραγγελία.

Το περιστατικό έκανε γνωστό το ίδιο το εστιατόριο, μέσω Instagram Story, σημειώνοντας στη σχετική ανάρτηση πως ένας πελάτης τηλεφώνησε για παράπονα, αποκαλώντας στη συνέχεια «καθυστερημένο» τον υπάλληλο, επειδή δεν έβγαλε τις πίκλες από το μπέργκερ του.

Το Tarantino Athens δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό, καταδικάζοντας την συμπεριφορά του πελάτη και υπερασπίστηκε τον υπάλληλο, εξηγώντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για έναν πατέρα δυο παιδιών με αυτισμό. 

«Αγαπητέ πελάτη που χθες αποκαλέσατε τηλεφωνικά τον εργαζόμενό μας “καθυστερημένο” επειδή ξέχασε να βγάλει τις πίκλες από το μπέργκερ σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτός ο άνθρωπος έχει 2 γλυκύτατα παιδιά, τα οποία έχουν αυτισμό. Καλό σας βράδυ και μην επιλέξετε ποτέ ξανά το εστιατόριό μας», ανέφερε στην ανάρτηση.  

«Εμείς δεν είμαστε απλά καθόλου αυτής της φιλοσοφίας. Στο Tarantino λειτουργούμε σαν οικογένεια, είναι σαν να μίλησαν σε μένα. Γενικά διανύουμε μια περίοδο που υπάρχει μίσος παντού και μια αίσθηση κριτικής, όπου όλοι ψάχνουν να κριτικάρουν τον άλλο. Λες κι εμείς είπαμε ότι είμαστε τέλειοι ως κατάστημα. Τυχαίνει να έχουμε κι έναν άνθρωπο στο προσωπικό, ο οποίος έχει μάθει να ζει με δυο παιδιά με αυτισμό. Και ήταν πάρα πολύ βαρύ», δήλωσε ο Κωστής Καρατζιάς στο Lifo.gr, συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Tarantino Athens.

«Νιώθουμε όλοι το ίδιο, ότι έχουμε έναν άνθρωπο με τον οποίο συμπάσχουμε, γιατί γενικά, κι εγώ πριν κριτικάρω τον οποιονδήποτε, μπαίνω στη θέση του, γιατί μπορεί να μου συνέβαινε το ίδιο», τονίζει. 

«Γενικά ακούμε χίλια δυο από τους πελάτες, αυτό όμως είναι κάτι που δεν το άντεξα», καταλήγει.

(Πηγή: lifo.gr)