Η δήλωση του Ταξιάρχη Χρυσικού για τα νέα του καθήκοντα στον Δήμο Αγράφων

0
3018

Ορκίστηκε ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος Αγράφων

κ. Ταξιάρχης Χρυσικός

 Την περασμένη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, ορκίστηκε ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος Αγράφων κ. Ταξιάρχης Χρυσικός, ο οποίος κλήθηκε να καταλάβει τη θέση του πρόσφατα παραιτηθέντος Δημοτικού Συμβούλου κ. Νικολάου Γεωργίου.

Έτσι, την περασμένη εβδομάδα κατόπιν προσκλήσεώς του για ορκωμοσία και κατάληψη κενής έδρας Δημοτικού Συμβουλίου, όπως προβλέπεται από τον Δημοτικό Κώδικα, ο κ. Χρυσικός ορκίστηκε ενώπιον του Δημάρχου Αγράφων, προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντά του και επίσημα.

Ο κ. Χρυσικός σε μήνυμά του δηλώνει:

«Με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αγράφων θέλω κατ΄ αρχάς, να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους, εκλέγοντάς με Δημοτικό Σύμβουλο για να υπηρετήσω τον Δήμο μας κατά το εναπομείναν χρονικό διάστημα ως τη λήξη της παρούσης αυτοδιοικητικής θητείας.

Να ευχαριστήσω επίσης τον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Μπαμπαλή που με εμπιστεύθηκε και με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του.

Ακόμη θέλω να δηλώσω, ότι με την είσοδό μου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια και θα διαθέσω όλες μου τις γνώσεις και τις δυνάμεις, εντάσσοντάς τες στη λειτουργία της δημοτικής αρχής ομάδας για την πρόοδο του τόπου μας.»

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αγράφων καλωσορίζει τον κ. Ταξιάρχη Χρυσικό στην «δημοτική οικογένεια» και του εύχεται καλή αρχή, καλή θητεία και καλή συνεργασία σε όλα τα ζητήματα του Δήμου Αγράφων.