Η Ντόρα Ράπτη υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του Φάνη Σπανού

2803

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα

Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων από τη Βοιωτία, την Εύβοια, την Ευρυτανία, τη Φθιώτιδα και τη Φωκίδα, που θα βρίσκονται στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Για την Ευρυτανία, πρώτο ανακοινώθηκε το όνομα της κας Ντόρας Ράπτη, η οποία εδώ και χρόνια ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση, συμμετέχοντας μάλιστα στη σημερινή δημοτική αρχή του Δήμου Αγράφων με επικεφαλής το Δήμαρχο, Θεόδωρο Μπαμπαλή.

Στην ανακοίνωση του κ. Σπανού, αναφέρεται ότι συνεχίζει η ομάδα που ξεκίνησε το 2014 με τον Κώστα Μπακογιάννη και δυναμώνει με στελέχη που έχουν νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά. Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στην ανακοίνωση, πρόκειται για ανθρώπους από όλες τις επαγγελματικές ομάδες και, φυσικά, από όλους τους δημοκρατικούς χώρους του πολιτικού χάρτη που γνωρίζουν καλά τα προβλήματα της Περιφέρειας και είναι έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά για να συνεχίσει η Στερεά Ελλάδα να κερδίζει.

Όπως αναφέρει, καθημερινά το πρωί θα ανακοινώνονται μέσω του επίσημου website και της σελίδας του συνδυασμού Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας στο facebook οι υποψηφιότητες των ανθρώπων αυτών που θα στελεχώσουν την ομάδα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού.

Για την προώθηση της προεκλογικής του εκστρατείας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, δημιούργησε νέα επίσημη ιστοσελίδα στο internet, στο Facebook και στο κανάλι στο YouTube, μέσω των οποίων όποιος επιθυμεί θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει καλύτερα τον ίδιο και τους ανθρώπους του συνδυασμού, καθώς επίσης και τις ιδέες  για τη συνέχεια της αναπτυξιακής πορείας της Περιφέρειας. Επιπλέον, στην ιστοσελίδα του συνδυασμού δίνεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να μάθει που ψηφίζει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, μέσα από την πλατφόρμα ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.

Ταυτόχρονα, στην επίσημη ιστοσελίδα θα υπάρχουν όλα τα νεότερα και σχετικά  με την προεκλογική εκστρατεία, τις επισκέψεις, τις συναντήσεις, τις ομιλίες, και φυσικά, τις θέσεις του συνδυασμού. Μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook, ο κάθε χρήστης θα μπορεί να ενημερώνεται και να επικοινωνεί άμεσα με τον Φάνη Σπανό και την ομάδα του.

Η επίσημη σελίδα του συνδυασμού «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας» είναι στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.epimenoume2019.gr,  επίσης, διαθέσιμη είναι και η ομώνυμη Facebook Page «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας» και για όσους επιθυμούν την παρακολούθηση βίντεο μπορεί να πραγματοποιήσει subscribe στο κανάλι του YouTube.