Η 3η ηλικία μαθαίνει… να σερφάρει στο διαδίκτυο

1686

Μια ακόμα καινοτόμα δράση που θα ανοίξει τον δρόμο της γνώσης έρχεται στο Καρπενήσι. Η δράση “Όλοι Μαζί Μπορούμε και στη Γνώση” αφορά την εκμάθηση διαχείρισης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε άτομα 3ης ηλικίας! Την υπόσχεσή του για την υλοποίηση της δράσης αυτής είχε δώσει ο αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ κ. Μανώλης Σφακιανάκης, ο οποίος ήταν ένας εκ των ομιλητών, στην Ημερίδα που είχε διοργανωθεί στο Καρπενήσι προ ολίγων εβδομάδων με θέμα: ‘’Στηρίζουμε τις οικογένειες, μεριμνούμε για τα παιδιά’’ και την έκανε πράξη! Το “Όλοι Μαζί Μπορούμε” και το CSI Institute σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου ενώνουν  τις δυνάμεις τους με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα σε άτομα τρίτης ηλικίας να εκπαιδευτούν  στη διαχείριση ηλεκτρονικών υπολογιστών και ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο.

Η δράση αυτή διεξάγεται από την Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία “Όλοι Μαζί Μπορούμε” σε συνεργασία με το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας του οποίου ηγείται ο Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ Μανώλης Σφακιανάκης με τη στήριξη της ΚΕΔΕ και του Δήμου Καρπενησίου και παρέχεται δωρεάν στους δημότες Καρπενησίου.

Η δράση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στον χώρο της Μαθητικής Εστίας κάθε Δευτέρα & Πέμπτη 17:00- 19:00 μ.μ.

Για δηλώσεις συμμετοχής ή οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλ.: 2237350043.