Για βιασμό και κακοποίηση καταγγέλλει μια 27χρονη τον 39χρονο σύζυγό της στη Ρόδο. Αρνήθηκε τις κατηγορίες εκείνος.

Μια 27χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, κατήγγειλε την Τετάρτη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου τον σύζυγό της 39 ετών για σωματική βία, απειλές και βιασμό.

Η γυναίκα που είναι 10 χρόνια παντρεμένη με τον σύζυγό της, δήλωσε στους αστυνομικούς πως ο 39χρονος ήταν πάντα κακοποιητικός.

Μου είπε «θα σε σκοτώσω όπως ο πιλότος»

Σχετικά με το περιστατικό, η 27χρονη κατήγγειλε πως στις 10:30 το βράδυ της Τρίτης, την ώρα που επέστρεψε σπίτι από τη δουλειά της και ενώ πήγαινε να κοιμηθεί, ο σύζυγός της άρχισε να την πλησιάζει με σκοπό τη σεξουαλική επαφή. Εκείνη υποστηρίζει πως του δήλωσε πως ήταν πολύ κουρασμένη και δεν ήθελε, όμως ο 39χρονος φέρεται να της έσκισε τα ρούχα και να προχώρησε στην ερωτική πράξη δίχως τη συναίνεση της συζύγου του. Η ίδια σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, τονίζει ότι έκλαιγε καθόλη τη διάρκεια, ενώ καταγγέλλει πως της είπε ότι «είσαι γυναίκα μου και θα κάνω ό,τι θέλω» αλλά και πως την απείλησε πως «θα σε σκοτώσω όπως ο πιλότος».

Η 27χρονη αανέφερε στις αρχές και άλλα περιστατικά σεξουαλικής και όχι μόνο βίας. Σημείωσε ακόμα πως έχει προσπαθήσει να τον καταγγείλει και άλλη φορά, όμως πρόλαβε να μπει στο σπίτι και να της αρπάξει από τα χέρια το τηλέφωνο.

Αρνείται ότι υπήρξε βία ο κατηγορούμενος

Ο 39χρονος κλήθηκε να απολογηθεί και αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντς ότι υπήρξαν τσακωμοί, χωρίς όμως χρήση βίας. Ομολόγησε πως δεν είχε τη συναίνεσή της, πως της έσκισε τα ρούχα «στην ένταση της στιγμής» αλλά πως στο τέλος «κοιμήθηκαν αγκαλιά».

dikaiologitika.gr