Καλωσόρισμα στο Φθινόπωρο με τον γύρο της Κρήτης και νέες δράσεις από τον Σύλλογο Γυναικών Ευρυτανίας.

3864
Ιστορική Μονή Αρκαδίου

 

Ξενάγηση στο νησί της Σπιναλόγκας

Παράταση στο καλοκαίρι πήραν μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας, στο 7ήμερο ταξίδι που πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Κρήτη. Με Αυγουστιάτικες θερμοκρασίες και πολύ κέφι, επισκέφτηκαν τις ομορφιές του νησιού και γνώρισαν τις γνωστές, αλλά και τις κρυφές ομορφιές της Κρήτης. Στο όμορφο ταξίδι επισκέφτηκαν απ’ άκρη σ’ άκρη όλους τους νομούς, την αρχαία Κνωσσό, το νησί της Σπιναλόγκας, τη Μονή Αρκαδίου, την ενετική πόλη του Ρεθύμνου, τον γραφικό Άγιο Νικόλαο, τη μαγευτική πόλη των Χανίων. Μια μοναδική εμπειρία που καλωσόρισε με τον καλύτερο τρόπο το φετινό φθινόπωρο, με τα τελευταία θαλασσινά μπάνια και καλοκαιρινά τοπία.

 Έναρξη της φετινής χρονιάς του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας με νέες δραστηριότητες

Με νέες ιδέες και πολλή όρεξη επανέρχεται ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας και την φετινή χρονιά. Νέες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους θα πραγματοποιήσει και φέτος στα γραφεία του, υποσχόμενος μια δημιουργική χρονιά γεμάτη εκπλήξεις. Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται καλή σχολική χρονιά στα παιδιά και καλή δύναμη στους γονείς και θα ήθελε ν’ αφήσουν όλοι  την καθημερινότητά τους για λίγο και να έρθουν στο Σύλλογο Γυναικών για να ασχοληθούν με δημιουργίες όπως: ντεκουπάζ- αναπαλαίωση επίπλων-  ζωγραφική για μικρούς και μεγάλους, θεατροπαιχνίδι, αφήγηση παραμυθιών και άλλα πολλά που θα προσπαθήσει να τα υλοποιήσει ο Σύλλογος.

Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και ώρα 5μ.μ.  στα γραφεία του Συλλόγου στις Εργατικές κατοικίες 2 θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές για τα μαθήματα ζωγραφικής αλλά και τις υπόλοιπες δραστηριότητες. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις του Συλλόγου και τις εκδρομές για το έτος 2019, προσκαλώντας όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν σε μια ουσιαστική συζήτηση, που θα ακουστούν οι ιδέες και οι προστάσεις όλων. Ο Σύλλογος θα προσφέρει τσάι, καφέ και κεράσματα και τονίζει ότι η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Ιστορική Μονή Αρκαδίου