Κοπή πίτας και στο Δημαρχείο

1467

…και λοιπές εκδηλώσεις

Με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καρπενησίου και παρουσία του Δημάρχου, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Αριστείδη Τασιού, των Αντιδημάρχων, της Προέδρου της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κ. Σ. Ζαλοκώστα, της Γ.Γ. του Δήμου κ. Ι. Χορμόβα, των Δημοτικών Συμβούλων κ. Κεραμάρη και κ. Παπαδογούλα και όλου του προσωπικού του Δήμου πραγματοποιήθηκε και η κοπή στο Δημαρχείο Καρπενησίου την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 με όλο το προσωπικό του Δήμου να είναι παρόν.

Λίγο αργότερα ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης και η Αντιδήμαρχος κα Γεωργία Γκαρίλα. Πίτα έκοψαν και τα 2 τμήματα της δράσης “Όλοι Μαζί Μπορούμε και στη Γνώση” για τα άτομα τρίτης ηλικίας παρουσία του Δημάρχου και της Αντιδημάρχου κας Γκαρίλα.

Τον Δήμο Καρπενησίου στην κοπή πίτας του ΕΟΣ Καρπενησίου που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιανουαρίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου, εκπροσώπησε η Γ.Γ. κ. Ι. Χορμόβα, παρουσία μελών του Συλλόγου.

Ο κ. Χ. Γιαννίτσαρης με την τυχερή της εκδήλωσης

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος κ. Σουλιώτης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Λάππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κοκώσης, κ. Μαντζιούτας και κ. Κοντός παρευρέθηκαν στην κοπή πίτας του Συλλόγου Καλιακούδας και στις εκδηλώσεις του Συλλόγου Απανταχού Προυσιωτών όπου ο Δήμαρχος χάρισε δώρα στους βραβευθέντες νεοεισακτέους σε ΑΕΙ Προυσιώτες.