Περιοδεία πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μαρκόπουλος και παρουσία σε εκδηλώσεις την περασμένη Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Καταρχήν είχε πολλές και χρήσιμες συναντήσεις στο Καρπενήσι όπου συμφωνήθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Στερεά Περιφέρεια» και θα ανακοινωθεί στην επόμενη παρουσίαση υποψηφίων.

Στη συνέχεια διασκέδασε μαζί με τους πολίτες σε εκδηλώσεις πολιτιστικών συλλόγων Καθενών και Στροπώνων. Μαζί του ήταν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Χριστίνα Κύλλα, Γιώργος Πριόνας, Στάθης Παπαργυρίου, Φίπιππος Μακρής και Σταμάτης Συκοβάρης.

Την Κυριακή επισκέφθηκε το χωριό Αθανάσιος Διάκος Φωκίδας, όπου κατέθεσε στεφάνι στις εκδηλώσεις τιμής για τον πρωταγωνιστή της επανάστασης του 1821. Και στην Φωκίδα το ψηφοδέλτιο είναι σχεδόν έτοιμο και θα ανακοινωθεί και αυτό.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος υλοποιεί αυτό που έχει εξαγγείλει, δηλαδή την σύνθεση ισχυρού ακομμάτιστου και ισχυρού συνδυασμού σε όλους τους Νομούς της Στερεάς, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του.

«Κινείται διαρκώς στους Νομούς, καταγράφει προβλήματα συνεργάζεται με τοπικούς παράγοντες όλων των κατευθύνσεων και συνομιλεί με όλα τα κόμματα και όλους τους Δημάρχους νυν και υποψήφιους.

Στόχος είναι μόνον ένας: Η ανατροπή της κακής κατάστασης της Περιφέρειας Στερεάς και ο στρατηγικός σχεδιασμός, σε βάθος 10ετίας με μελέτη μεγάλων έργων ανάπτυξης και άμεσες λύσεις σε μεσαία και μικρότερα προβλήματα και όχι σε ημιτελή και ανεπαρκή έργα όπως συμβαίνει τώρα» συνεχίζει.