Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία των Ευρυτανικών Συλλόγων της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, στο Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη στο Θησείο, με τη στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Πλήθος κόσμου, Ευρυτάνων αλλά και φίλων, βρέθηκε στο Θησείο για να στηρίξει μια σημαντική πρωτοβουλία των Συλλόγων της Ευρυτανίας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια σε όλους τους συμπατριώτες μας που τη χρειάζονται ή μπορεί να χρειαστούν στο μέλλον. Μια κίνηση ανθρωπιάς αλλά και κινητοποίησης όλων μας για να προσφέρουμε στο συνάνθρωπό μας.

Από πλευράς των Ευρυτανικών Συλλόγων που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, εκφράζονται θερμές ευχαριστίες σε όσους συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία για την δημιουργία τράπεζας αίματος, που έχει ως σκοπό στο μέλλον, να καλύπτει τις αιμοδοτικές ανάγκες όλων των Ευρυτάνων.
Όσοι φίλοι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν να δώσουν αίμα και επιθυμούν να δώσουν, μπορούν οποιαδήποτε ημέρα να πάνε σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο, λέγοντας, ότι είναι για την νεοσύστατη τράπεζα.


Στην αιμοδοσία παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δημήτρης Αργύρης, ο πρώην Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας Λάμπρος Τσιτσάνης, ο Πρόεδρος των Συλλόγων Βάλτου κ. Χρήστος Σαλαούνης, ο Δικηγόρος και πρώην υποψήφιος Βουλευτής Γιώργος Λάγαρης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αγράφων Δημήτρης Βηλαέτης, πολλοί Πρόεδροι και μέλη ΔΣ Συλλόγων της Ευρυτανίας κλπ.
Για τις ανάγκες της ημέρας ο Σύλλογος της Βούλπης τύπωσε ειδικό ενημερωτικό και αναμνηστικό υλικό που δόθηκε σε όλους τους αιμοδότες και ο φούρνος Γρίβας στο Θησείο που ανήκει σε Ευρυτάνα προσέφερε σε όσους παραβρέθηκαν γλυκά και νερά.
Σε περίπτωση ανάγκης για αίμα ο ενδιαφερόμενος θα επικοινωνήσει με την κ. Διαμάντη Βασιλική, γραμματέα του συλλόγου Βούλπης για να διευθετήσει το ζήτημα.
Email: vasiliki_voulpi@hotmail.com
Tηλέφωνο: 6979782477