Με πλήθος κόσμου οι βραβεύσεις του Δήμου Καρπενησίου

2355

Τα πρόσωπα που ξεχώρισαν για το 2018

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Τασιός βραβεύσει τους Ευρυτανικούς Συλλόγους
Ο Περιφερειάρχης κ. Κ. Μπακογιάννης βραβεύει τον γιατρό κ. Ι. Μπακόλα για την προσφορά του
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Ν. Σουλιώτης βραβεύει τους μαθητές που αρίστευσαν

Και τι δεν περιείχε το Σαββατοκύριακο 22 κα 23 Δεκεμβρίου στο Δήμο Καρπενησίου! Οι γιορτές έχουν ξεκινήσει για τα καλά και όλος ο Δήμος χορεύει στον ρυθμό των Χριστουγέννων με τις εκδηλώσεις των Γιορτών Χειμώνα να έχουν μεγάλη ανταπόκριση στους ντόπιους αλλά και στους χιλιάδες επισκέπτες που επέλεξαν το Καρπενήσι για τις χειμερινές τους διακοπές. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο μια μαγευτική εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δήμου Καρπενησίου γεμάτη από μουσικές της σολίστ κ. Ευδοκίας Μωυσίδου και τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της Φιλαρμονικής Καρπενησίου υπό την διεύθυνση της κα. Βάρσου Ευαγγελίας.
Στη συνέχεια, ακολούθησαν βραβεύσεις αριστείων των μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου του Νομού. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν από το 1ο Γυμνάσιο Καρπενησίου: Α’ Τάξη: η Καλλιόπη Τρίκκα με γενικό βαθμό 20, από την Β΄ τάξη: Ανθή Μπεκρή με γενικό βαθμό 19 13/14, τάξη Γ’: Αμαλία Κουτσοκώστα με γενικό βαθμό 19 9/14. Από το 2ο Γυμνάσιο Καρπενησίου: η Φρειδερίκη Μούτσελου με γενικό βαθμό 19 12/14, τάξη Β’: Βασίλειος Ζάρας με γενικό βαθμό 19 6/14 και τάξη Γ’: Αικατερίνη Κουρλού με γενικό βαθμό 19 3/14 και Αθανάσιος Χινόπωρος με γενικό βαθμό 19 3/14.
Από το Γενικό Λύκειο βραβεύτηκαν: Τάξη Α’: Ελένη Μπίτσα με γενικό βαθμό 19,1, Τάξη Β’: Βασιλική Παπαροϊδάμη, Βασιλική Παππά και Αλίκη Τάκη με γενικό βαθμό 19,6 και Τάξη Γ’: Φανή Ευθυμίου, Κωνσταντίνα Πατρώνη και Νικόλαος Τσούνης με γενικό βαθμό 19,8.
Από το 1ο ΕΠΑΛ Καρπενησίου: Τάξη Α’: Παναγιώτα Κουρλού με γενικό βαθμό 18,2, Τάξη Β’: Αθηνά Ρεντζέπη με γενικό βαθμό 17,9 και τάξη Γ: Κωνσταντίνος Μεριγκούνης με γενικό βαθμό 18,9.
Από το Γυμνάσιο Φουρνάς: Τάξη Α’: Αντιγόνη – Βασιλική Ντούσικου με γενικό βαθμό 19 5/13, Τάξη Β’: Ροζαλία – Νίκη Τσιώτα με γενικό βαθμό 18 10/13 και τάξη Γ’ : Δημήτριος Τριάντης με γενικό βαθμό 19 1/13.
Από το Λύκειο Φουρνάς: Τάξη Α’: Νικόλαος Τσιγκρίκης με γενικό βαθμό 18 1/10, τάξη Β’: Ηλιάνα – Μαρία Οικονόμου με γενικό βαθμό 19 1/10 και Μαρία Τριάντη με γενικό βαθμό 19,1. Τάξη Γ’: Παναγιώτης Κατσομήτρος με γενικό βαθμό 17 8/10.
Ακολούθησαν επίσης, βραβεύσεις σημαντικών ανθρώπων και συλλόγων που προσέφεραν αλλά και προσφέρουν στον τομέα του πολιτισμού και της υγείας. Σημαντική ήταν η βράβευση του ιατρού κ. Ιωάννη Μπακόλα, ο οποίος με φανερή την συγκίνησή του καταχειροκροτήθηκε από το κοινό αλλά και του κ. Ραουσαντέ Ταϊσίρ, οι οποίοι αποχωρούν από την ενεργό υπηρεσία τους, ως ελάχιστο φόρο τιμής για την σημαντική προσφορά τους στο χώρο της υγείας. Ιδιαίτερη ήταν η βράβευση του εκλιπόντος αναισθησιολόγου κ. Βασίλη Αθανασούλα, ο οποίος με τις υπηρεσίες του αναβάθμισε τις χειρουργικές επεμβάσεις του Νοσοκομείου Καρπενησίου. Το βραβείο του έλαβαν οι συγγενείς του εκλιπόντος. Βραβεύτηκαν επίσης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναγίας και ο Σύλλογος ‘’Αναγέννηση’’ Αγίου Νικολάου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘’ Μάρκος Μπότσαρης’’, οι Σύλλογοι Γυναικών Ευρυτανίας, Φουρνάς, Χελιδόνας, Κρικελλιωτών, Προυσιωτών Άλμα Ζωή, του Συλλόγου ΜΑΖΊ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ, η ΑΛΑΚ Καρπενησίου, οι οποίοι προσφέρουν τόσο με το φιλανθρωπικό τους έργο, όσο και τις πολιτιστικές τους δραστηριότητες, αναδεικνύοντας με κάθε τρόπο την Ευρυτανίας μας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κοντογεώργος Κώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, η Αντιδήμαρχος κα. Κονιαβίτη Ε. και η πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα. Σοφία Ζαλοκώστα.