Με τη Δήμητρα Γαλάνη έκανε περίπατο στο Γκάζι ο Μπακογιάννης

0
1742

Το βίντεο με μια μεγάλη βόλτα και κουβέντα με τη μεγάλη τραγουδίστρια της ελληνικής σκηνής, Δήμητρα Γαλάνη, ανέβασε στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κώστας Μπακογιάννης.

Όπως φαίνεται, ο νυν Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, αρχίζει να ρίχνει ‘δυνατά χαρτιά’ στη διεκδίκηση της Δημαρχίας της πρωτεύουσας. Η κουβέντα έγινε σε χαλαρούς και φιλικούς τόνους περπατώντας στους δρόμους της γειτονιάς της ας Γαλάνη – στον Κεραμεικό και το Γκάζι – και περιείχε συναισθήματα, προσδοκίες, σχέδια, προτάσεις, ένταση, κριτική και συμβουλές.

Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια επέμεινε ότι τα κόμματα πρέπει να μείνουν μακριά από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ ο Κώστας Μπακογιάννης της απάντησε πως «η λογική της αυτοδιοίκησης είναι να ξεπερνάς γραμμές και να κάνεις συνθέσεις».

Μίλησαν για όλα όσα απασχολούν τους κατοίκους της Αθήνας, όπως η Δήμητρα Γαλάνη. Κουβέντιασαν για τα εγκαταλελειμμένα κτίσματα, τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια, την παράνομη στάθμευση, την καθαριότητα, την ηχορύπανση αλλά και για το ιστορικό τρίγωνο στην καρδιά της πρωτεύουσας.

«Για το Καρπενήσι αισθάνομαι ζήλια» είπε στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων η Δήμητρα Γαλάνη προσθέτοντας: «Δουλέψατε αυτή η ομάδα, όχι μόνο εκεί, αλλά και στην Περιφέρεια και κάνατε πολύ σοβαρή δουλειά. Γι’ αυτό σου λέω ότι είναι απαραίτητο να έχουμε ανθρώπους που να ξέρουν τη δουλειά». Ο κ. Μπακογιάννης της απάντησε «Θα χρειαστούμε βοήθεια από ανθρώπους σαν κι εσένα. Για να μετατρέψουμε όχι μόνο το κέντρο αλλά και τις γειτονιές σε ένα μεγάλο πολιτιστικό δρώμενο».