Το συντομότερο δυνατό το ελικοδρόμιο στην Παλαιοκατούνα

Μετά από προγραμματισμένο εδώ και αρκετό καιρό ραντεβού, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουλίου, η συνάντησή του Δημάρχου Αγράφων Αλέξη Καρδαμπίκη, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη.

Για τη συνάντηση αυτή που είχε κύριο θέμα το ελικοδρόμιο στην Παλαιοκατούνα, ανέφερε ο Δήμαρχος Αγράφων:

«Στη συνάντησε αυτή είχα την ευκαιρία να ενημερώσω και κατόπιν να συζητήσουμε με τον κ. Στυλιανίδη, την εξέλιξη κ χρηματοδότηση της πρότασης- αιτήματος του Δήμου Αγράφων για τη δημιουργία ελικοδρομίου αλλά και τα επόμενα βήματα κατασκευής του.
Ο Δήμος Αγράφων έχει υποδείξει το χώρο στην Παλαιοκατούνα ο οποίος είναι κατάλληλος ενώ έχει δοθεί και η έγκριση από την Πολιτική Αεροπορία.
Ο Υπουργός ενστερνίστηκε την αναγκαιότητα του δίκαιου αιτήματος μας για τη δημιουργία ελικοδρομίου, αφού αφορά έναν απομακρυσμένο κ δυσπρόσιτο Δήμο όπως ο δικός μας το οποίο θα εξυπηρετεί όλες τις έκτακτες ανάγκες.
Επίσης η δημιουργία του ελικοδρομίου, εντάσσεται στο πρόσφατα ανακοινωθέν πρόγραμμα ελικοδιακομιδών με βάση την Πάτρα και τα Γιάννενα όπως ήδη έχει ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός.
Ο κ. Στυλιανίδης με διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός στο αίτημά μας και θα προβεί σε άμεσες ενέργειες για τη συντομότερη διεκπεραίωση αυτού του ζωτικής σημασίας έργου για τα Άγραφα».