Με το ‘βλέμμα’ στις εκλογές πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στα Άγραφα.

2248
ΑΘΗΝΑ-ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΨΗΨΟΦΟΡΙΑΣ Β΄ ΓΥΡΟΣ (ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Ο Μωυσής Μπερμπερής στο συνδυασμό Αναγνωστάκη;

Ευρεία σύσκεψη μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή του Δήμου Αγράφων.  Αντικείμενό της, οι  επερχόμενες  αυτοδιοικητικές εκλογές και κυρίως οι δημοτικές.

Μετά από αναλυτική  και  εξαντλητική συζήτηση και αφού εξετάστηκαν όλοι οι παράμετροι του θέματος κατέληξαν στα εξής συμπεράσματα:

  1. Οι εξαγγελθείσες υποψηφιότητες δεν καλύπτουν βασικά κριτήρια για μια διαφορετική αυτοδιοίκηση όπως την αντιλαμβάνονται τα μέλη και οι φίλοι του,  που να υπηρετεί τους δημότες και όχι  προσωπικές  επιδιώξεις και αλλότρια συμφέροντα.
  2. Υπάρχουν οι δυνατότητες και η δυναμική κατάρτισης ενός ευρύτατου  συνδυασμού με  σαφές και υλοποιήσιμο πρόγραμμα  που θα διεκδικήσει με αξιώσεις το Δήμο.

Όπως φάνηκε στη συνάντηση, η απόφαση για έναν ευρύτατο και χωρίς αποκλεισμούς  συνδυασμό είναι πλέον δεδομένη, ενώ οι διεργασίες θα ενταθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Εκτός των άλλων  επιβεβαιώθηκε  η στήριξή  τους στον υποψήφιο Περιφερειάρχη  στον Δημήτρη  Αναγνωστάκη  και αναφέρθηκε ως σχεδόν βέβαιη η συμμετοχή του Μωυσή Μπερμπερή στο συνδυασμό του.