Εν όψει της πρώτης του συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α΄ Ευρυτανίας ο ΠΑΟΚ F.C. άρχισε την προετοιμασία με νεανική φιλοσοφία. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 και 30,αφού πρώτα υπήρξε η καθιερωμένη ομιλία του προπονητή Γιώργου Χρυσαφόπουλου και η διανομή αθλητικού υλικού.
Οι ποδοσφαιριστές που έκαναν προπόνηση ήταν η ακόλουθοι: Λάμπρος Κατσαρός, Αλέξης Μαστρογιάννης, Βαγγέλης Ζανιάς, Πάρις Καραμπάς, Φάνης Παπαροιδάμης, Αντρέας Καώνης, Θοδωρής Μπαρλάς, Γιάννης Τσάκνης, Νίκος Τόλης, Γιώργος Γκορόγιας, Στάθης Πλατανίτης, Άγγελος Γυφτομήτρος, Αντώνης Πλάκας, Γιάννης Τσάρας, Μάρκος Κουρκούνης και ο «μικρός» Μάνος Αναστασόπουλος(Γιος του προπονητή Λάκη).
Παραβρέθηκαν επίσης ο βοηθός στην ομάδα του κ. Χρυσαφόπουλου Ρέμμους Πάτρου και ο συνεργάτης του στην Ακαδημία και προπονητής της Ποταμιάς Λάκης Αναστασόπουλος.
Οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας αρχίζουν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου με παιχνίδι κυπέλλου ενάντια στην Φραγκίστα. Ο ΠΑΟΚ θα αποτελεί την ευχάριστη «νότα» της κατηγορίας, καθώς η παρουσία των μικρών παιδιών στους αγωνιστικούς χώρους είναι από μόνη της αρκετά σημαντική.
Ο ΠΑΟΚ F.C. θα κάνει την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας. Πέρυσι συμμετείχε με επιτυχία στο Β΄ τοπικό. Να αναφερθεί πως η ακαδημία έκλεισε πρόσφατα σημαντική συνεργασία με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.
Ο μοναδικός «μεγάλος» της ομάδας είναι ο Γιάννης Τσάκνης, ο οποίος αποτελεί χαρακτήρα παράδειγμα προς μίμηση.

Την ομάδα θα καθοδηγήσει ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος με άμεσο συνεργάτη τον Ρουμάνο έμπειρο ποδοσφαιριστή Ρέμμους Πάτρου, ο οποίος θα μετακινηθεί από τον Παναγραφιωτικό στην Ποταμιά. Ο κ. Χρυσαφόπουλος προπόνησε τα τελευταία χρόνια στο Α΄ τοπικό την Κρέντη, τον Αίολο και τα Άγραφα, ενώ διατέλεσε και ενωσιακός προπονητής.