Με μια ανακοίνωσή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Δήμαρχος Αγράφων, κ. Αλέξης Καρδαμπίκης, ανακοίνωσε την έναρξη των δρομολογίων Ραπτόπουλο –Αγρίνιο με επιστροφή την ίδια μέρα. Το δρομολόγιο θα σταματά και σε ενδιάμεσους σταθμούς στα χωριά Ασπροποτάμου και Απεραντίων. Πρώτο δρομολόγιο την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021.

Στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος αναφέρει: «Μέσα από την καθημερινή διαχείριση των συνεπειών της ανθρωπιστικής κρίσης που δοκιμάζει τις αντοχές της κοινωνίας, είμαστε πλέον σε θέση να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε νέες πολιτικές για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων εστιάζοντας στη σωστή χαρτογράφηση τους και την κάλυψη των αναγκών των δημοτών μας. Έτσι λοιπόν, μετά από την αγαστή συνεργασία του Δήμου μας με το ΚΤΕΛ Ευρυτανίας, όλα είναι έτοιμα για την έναρξη των δρομολογίων που θα συνδέουν τον Δήμο Αγράφων με τον Δήμο Αγρινίου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών στον Δήμο μας, αποφασίσαμε την έναρξη δρομολογίων του ΚΤΕΛ Ευρυτανίας που θα συνδέει τον Δήμο Αγράφων με τον Δήμο Αγρινίου από την Πέμπτη 17-6-2021. Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί, προκειμένου να αναβαθμίζουμε συνεχώς την ποιότητα ζωής του δήμου μας προς όφελος των δημοτών μας.»