Το Chaniartoon – International Comic & Animation Festival, το καινοτόμο φεστιβάλ για τα κόμικ, τις εικονογραφήσεις, το σκίτσο, αλλά και το κινούμενο σχέδιο, το game design και τις καινοτόμες εφαρμογές 3D, επαυξημένης & εικονικής πραγματικότητας, συνεχίζει -όπως ήδη γνωρίζετε- για 5η χρονιά τη δυναμική του παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας. 

Φέτος, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα προσθήκη στο διαγωνιστικό κομμάτι του φαντασμαγορικού μας φεστιβάλ, αυτή των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης απ’ όλη την Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα έκφρασης της αστείρευτης δημιουργικότητας των νέων & νεαρών ταλέντων! Οι αιτήσεις συμμετοχής διαρκούν έως και τις 30 Απριλίου 2021. Οι κατηγορίες είναι:
– Γελοιογραφία
-Comic
-Strip
-Animation

Φυσικά, για κάθε κατηγορία θα απονεμηθούν βραβεία και τιμητικές διακρίσεις, ενώ έπαινοι συμμετοχής πρόκειται να αποσταλούν διαδικτυακά σε όλους. Αξίζει να αναφέρουμε πως έχουμε λάβει ήδη δεκάδες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα!

Αγαπημένοι μας μαθητές, σας περιμένουμε!

Για πληροφορίες, ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://chaniartoonfest.gr/index.php/en/csa2021 ενώ σας επισυνάπτουμε την αναλυτική προκήρυξη του διαγωνισμού, προκειμένου να ενημερώσετε τους άμεσα ενδιαφερόμενους σχετικά. 

Σας παρακαλούμε όπως κοινοποιήσετε/δημοσιεύσετε το εν λόγω ενημερωτικό δελτίο στους αναγνώστες σας, προκειμένου να γίνετε κοινωνός ενός πολιτιστικού γεγονότος που έχει δημιουργηθεί με αγάπη και μεράκι και βασίζεται στους ανθρώπους για να συνεχίσει έτσι.