Ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο Τελ αβίβ

2779

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού “International Mediterranean Tourism Market (IMTIM 2019)”, έδωσε δυναμικό ‘παρών’ και την φετινή χρονιά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που ολοκλήρωσε την συμμετοχή της στις 12 & 13 Φεβρουαρίου 2019 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, προβάλλοντας έτσι το τουριστικό και πολιτιστικό προϊόν της. Πολλά και ιδιαίτερα ήταν τα θετικά μηνύματα και μεγάλη η ανταπόκριση του Ισραηλίτικου κοινού για το σύνολο του τουριστικού προορισμού της Περιφέρειας, καθώς είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για τις όμορφες περιοχές τις οποίες μπορούν να επισκεφθούν αλλά και να πραγματοποιήσουν πολλές δράσεις.

Η διεθνής έκθεση “IMTM 2019” αναβαθμίζεται συνεχώς με συμμετοχές από όλη την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία, ενώ διαπιστώθηκε ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποτελεί έναν από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς της Ισραηλίτικης αγοράς.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας συμμετείχαν και φιλοξενήθηκαν εκπρόσωποι επαγγελματικών και τουριστικών φορέων. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, δόθηκε η ευκαιρία να προβληθούν τα τουριστικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Αθλητισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας δήλωσε χαρακτηριστικά: “Την προτίμηση και την αγάπη των φίλων μας από το Ισραήλ την εισπράττουμε σε κάθε επίσκεψή μας εδώ. Τα αισθήματά μας είναι αμοιβαία και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους“.