Ολοκληρώθηκε ο Α΄κύκλος μαθημάτων Η/Υ 3ης ηλικίας

1514

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος μαθημάτων της δράσης “Όλοι Μαζί Μπορούμε και στη Γνώση” που αφορά την εκμάθηση διαχείρισης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε άτομα 3ης ηλικίας. Σημαντική ήταν η παρουσία του κ. Μανώλη Σφακιανάκη, Αντιστράτηγου ε.α. ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή λήξης του προγράμματος και παρέδωσε ο ίδιος μαζί με τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Νίκο Σουλιώτη τις βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες. Στην απονομή παρευρέθηκαν ακόμα οι Αντιδήμαρχοι κ. Χαλκιάς, κα Γκαρίλα, κ. Κουτρομάνος και κ. Βονόρτας, η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα Ζαλοκώστα και η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Καλαντζή.
Το πρόγραμμα συνεχίζεται με νέους κύκλους μαθημάτων
Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με άλλους δύο κύκλους μαθημάτων. Ο δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 17:00 – 19:00 στον χώρο της Μαθητικής Εστίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2237350043.
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου ανέφερε μεταξύ άλλων ‘’Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές εκπαιδευτές κ. Ιωάννη Αντωνόπουλο, κ. Ιωάννη Δήμο και κ. Νίκο Γκούρλη. Πολλά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες στη δράση’’.