Ο ‘Αγώνας Ζωής’ στη μάχη της θεραπείας και της πρόληψης του καρκίνου.

35327

Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στο Καρπενήσι.

 

 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Ν. Ευρυτανίας κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών ‘Αγώνας Ζωής’, με την υποστήριξη της Περιφέρεια Στερεάς, τον Δήμο Καρπενησίου και τον Ιατρικό Σύλλογο Ευρυτανίας, το Σάββατο 20/10/2018, αφιέρωσε την ημέρα στην ενημέρωση και την πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού. Μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου στις 7:00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι: κ. Κων/νος Δημητρακάκης, γυναικολόγος – χειρουργός μαστού, Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών με Θέμα: “Οκτώβριος μήνας πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού. Είναι επιδημία? Πως μπορούμε να φυλαχθούμε”

Dr Μαρία Καπαρέλου, MD, MSc, PhD, Ειδικ. Ιατρός Παθολογικής Ογκολογικής στο ΓΝΑ Αλεξάνδρα με Θέμα: ” ογκολογική προσέγγιση στον πρώιμο καρκίνο του μαστού”

Οικονόμου Γ Θωμαΐς, MD, PhD, FEBOPRAS, πλαστικός χειρουργός με θέμα: Πλαστική χειρουργική αποκατάσταση σε καρκίνο μαστού ”

Ευαγγελία Τάσιου BSc, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με Θέμα: “Διατροφικές συστάσεις για πρόληψη του καρκίνου

Σήμερα η Ημέρα στήριξης καρκινοπαθών στην Αθήνα. Τα έσοδα θα στηρίξουν το Σύλλογο ‘Αγώνας Ζωής’ στο Καρπενήσι

Το Κομμωτήριο Athens House Hair Beauty Stories και ο σύλλογος “Κ.Ε.Φ.Ι.” Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών διοργανώνει σήμερα 24 Οκτωβρίου 2018 και ώρες από 12.00 έως 20.00 ημέρα στήριξης καρκινοπαθών, κατά την οποία τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για τη στήριξη του Συλλόγου Εθελοντών Ν. Ευρυτανίας Κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών ”Αγώνας Ζωής” με στόχο την ενίσχυση της δραστηριοποίησης του νεοσυσταθέντος Συλλόγου έχοντας ως αποστολή την ενημέρωση, τη πρόληψη και τη κάθε είδους υποστήριξη των εμπλεκομένων με τη νόσο του καρκίνου.

Οι θερμοί υποστηρικτές της δράσης θα προσφέρουν μουσική, φαγητό, δώρα και η ομάδα του Athens House θα φροντίσει να μας χαρίσει ένα όμορφο και συντροφικό περιβάλλον! Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα λειτουργήσει λαχειοφόρος αγορά για τη περαιτέρω ενίσχυση του συλλόγου, με πλούσια δώρα στο τέλος της ημέρας.