Στη χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, χαιρετισμό προς το σώμα του συμβουλίου με αφορμή την πρόσφατη ενθρόνιση του, απηύθυνε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κκ. Συμεών.

Ο Σεβασμιότατος μπήκε στην αίθουσα της Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Λαμία μαζί με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλία Σανίδα και είχε την δυνατότητα να χαιρετίσει αυτοπροσώπως έναν-έναν τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Στερεάς Ελλάδας.

Όπως αποκάλυψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο οποίος προσφώνησε και επίσημα τον κκ. Συμεών και τον ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησής του, ο ίδιος τον προσκάλεσε στη συνεδρίαση.

Έπειτα, προσφωνήσεις έκαναν o Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Ηλίας Κυρμανίδης και οι Επικεφαλής των Παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου κκ. Απόστολος Γκλέτσος (Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση), Δημήτρης Αναγνωστάκης (Στερεά…Υπεροχής), Κατερίνα Μπατζελή (Πατρίδα μας η Στερεά) και Κώστας Μπασδέκης (Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας).

Με τη σειρά του ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, ευχαρίστησε το σώμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας για τη θερμή υποδοχή του, ενώ αναφέρθηκε στην αξία που έχει για εκείνον να βρίσκεται ενώπιον όλων των εκπροσώπων των Περιφερειακών Ενοτήτων, και του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας παροτρύνοντάς τους για γόνιμους και έντονους διαλόγους. Έκλεισε τον χαιρετισμό του με μηνύματα αγάπης και σύγκλισης για το κοινό καλό του τόπου μας.