Καλό Μήνα και Καλή Ανάσταση με υγεία! Σας περιμένουμε αύριο Κυριακή του Πάσχα 2/5 και Δευτέρα 3/5 να γλεντήσουμε παρέα με την Γιώτα Χαλκιά και τον Σύλλογο μας! 👏Τραγούδι επίσης ο Θοδωρής Μάκκας, κλαρίνο ο Νίκος Τζουκόπουλος, βιολί ο Σακης Καρακώστας, τουμπερλέκι ο Δημήτρης Ρούσκας! ✌️Εισιτήρια θα βρείτε εδώ:👇https://www.viva.gr/…/pasxa-sto-xorio-me-ti-giota-xalkia/Φωτό από τα γυρίσματα, καλή διασκέδαση!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, γρασίδι και δέντρο
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Η Γιώτα Χαλκιά έρχεται στο Καρπενήσι προσκεκλημένη του Stoxos 104,9 για ένα μοναδικό πασχαλινό γλέντι με χορό και τραγούδι, θα μιλήσει για την πορεία της στο Δημοτικό τραγούδι και παρέα με τον Θοδωρή Μάκκα ένα νέο τραγουδιστή από το Καρπενήσι, θα αναβιώσει παραδοσιακές μουσικές και χορούς από την Ευρυτανία.

Στο κλαρίνο ο μοναδικός Νίκος Τζουκόπουλος, βιολί ο Σάκης Καρακώστας, τουμπερλέκι ο Δημήτρης Ρούσκας και Κιθάρα ο Κώστας Κολτούκης.

Το Πασχαλινό Γλέντι θα πλαισιώσει χορευτικά, αλλά και προβάλλοντας της φορεσιές της Ευρυτανίας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου.

Την ιστορία του Ιερού Ναού Αγ.Νικολάου  στο Κλαυσί Ευρυτανίας θα μας αναφέρει ο Παπά Σπύρος Μποτονάκης εφημέριος του ναού και το Χριστός Ανέστη θα ψάλλουν παιδιά από την Χορωδία του Τάσου Ηλιόπουλου.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Ηλίας Τσώνης.

Η εικόνα των εξωτερικών γυρισμάτων από το Καρπενήσι και το χωριό Κλαυσί και ο  ήχος θα σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Διαδικασία παρακολούθησης της εκδήλωσης

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου / κωδικού για την προβολή της παράστασης, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της παραγγελίας σας, όπου θα φαίνεται, όπως παρακάτω, ο κωδικός εισόδου σας.   

Παράλληλα, θα λάβετε email από την Viva Services με θέμα”Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ”, όπου θα βλέπετε επίσης τον κωδικόεισόδου. (Ανδενβρίσκετετο email σταεισερχόμενά σας, παρακαλούμεελέγξτεκαιτουςφακέλουςΑνεπιθύμητα (spam) καιΠροσφορές.

Ο κωδικόςεισόδου σας φαίνεται και στο PDF εισιτήριο σας (κάτω από το barcode του εισιτηρίου), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα παραγγελίας σας.  

Όταν έρθει η ώρα να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, κλικάρετε το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE που θα βρείτε στη σελίδα προπώλησης, δίπλα από το κουμπί «Κράτηση», της ημέρας που έχετε επιλέξει. Το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE μπορείτε να το βρείτε και στη σελίδα της παραγγελίας σας. 

Αφού μεταβείτε στη σελίδα προβολής σας, εισάγετε τον κωδικό σας και παρακολουθείτε την εκδήλωση. 

Η σελίδα προβολής θα είναι διαθέσιμη 2/5 & 3/5. Από τη στιγμή που θα κάνετε login / είσοδο στη σελίδα προβολής, έχετε 3 ώρες στη διάθεσή σας για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση.

Καλή σας διασκέδαση!