Υλικά για την ζύμη

750 γρ αλεύρι

500-600 ml περίπου χλιαρό νερό

1 κ.σ αλάτι

1 κ.σ ζάχαρη

2 κ.σ ελαιόλαδο

250 γρ μαργαρίνη

6 κ.σ καλαμποκέλαιο

Υλικά για την γέμιση

1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης

2 κρεμμύδια

2 αυγά

φέτα

τριμμένα κίτρινα τυριά

μαϊντανό

πιπέρι

πρέζα μοσχοκάρυδο

πάπρικα γλυκιά

2-3 κ.σ σιμιγδάλι

100 γρ τυρί κρέμα

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το αλάτι, τη ζάχαρη, το λάδι και προσθέτουμε λίγο – λίγο το νερό. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και μόλις αρχίσει και γίνεται μπάλα το ζυμώνουμε. Έχω μια μαλακή ζύμη που κολλάει λίγο γι αυτό ρίχνω ελάχιστο αλεύρι. Παίρνουμε την ζύμη και την χτυπάμε με φόρα πάνω στο τραπέζι 5-6 φορές. Την αφήνουμε σκεπασμένη να ξεκουραστεί 20 λεπτά. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 8 κομμάτια. Ανοίγουμε τα 4 μπαλάκια στο μέγεθος ενός ρηχού πιάτου και αλείφουμε με το βούτυρο. Τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο ανά 4 και έτσι κάνω 1 φύλλο. Το ίδιο και τα υπόλοιπα 4 μπαλάκια και έχουμε και το 2ο φύλλο. Παίρνουμε τώρα την μια άκρη και διπλώνουμε μέχρι την μέση. Και ξαναδιπλώνουμε και γίνεται σαν σφολιάτα. Βάζουμε πάλι μέχρι τη μέση βούτυρο και διπλώνουμε. Διπλώνουμε άλλη μια φορά και έχω ένα πακέτο το καλύπτω με μεμβράνη. Και το αφήνουμε για μια ώρα στο ψυγείο το ίδιο κάνουμε με το υπόλοιπο ζυμάρι. Ετοιμάζουμε την γέμιση βάζουμε σε ένα τηγάνι τις πιπεριές και τα κρεμμύδια. Μόλις μαραθούν κατεβάζουμε από την φωτιά ρίχνω τα τυριά. Μετά πιπέρι, πάπρικα, μοσχοκάρυδο, σιμιγδάλι και τέλος τα αυγά και τον μαϊντανό. Ρίχνουμε 2 κ.σ καλαμποκέλαιο στο ταψί και  αλείφουμε μετά ανοίγω το φύλλο. Βάζουμε το φύλλο στο ταψί πάλι 2 κ.σ καλαμποκέλαιο και από πάνω κρύα την γέμιση. Ανοίγουμε και το άλλο φύλλο το βάζουμε από πάνω και κλείνω τις άκρες. Βάζουμε τις 2 κ.σ καλαμποκέλαιο από πάνω να πάει παντού. Χαράζουμε την πίτα όχι μέχρι κάτω και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 250 βαθμούς για 15 λεπτά. Χαμηλώνουμε στους 200 σκεπάζουμε με λαδόκολλα και ψήνουμε άλλα 45 λεπτά.

Πηγή: www.elpidaslittlecorner.gr