Στην αίθουσα  Συνεδριάσεων  του Δημοτικού Συμβουλίου ξεκίνησε πριν λίγο και βρίσκεται σε εξέλιξη η 12η Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καρπενησίου με τέσσερα (4) κατηγορίες και πέντε (5) συνολικά θέματα συζήτησης:

  • Την έγκριση παραχώρησης δημοτικού οικοπέδου για την εγκατάσταση σταθμού αποσυμπίεσης και διανομής φυσικού αερίου με εισηγητή τον αντιδήμαρχος κ. Βονόρτα.
  • Τον καθορισμό των κανονισμών για την οργάνωση και λειτουργία του ετήσιου παζαριού που αναμένεται όπως κάθε χρόνο τον ερχόμενο Αύγουστο, με εισηγητή τον αντιδήμαρχος κ. Κουτρομάνο. Σε σχέση με το παζάρι αναμένεται, βάση εισήγησης του αντιδημάρχου κ. Βονόρτα, να αποφασιστεί η ανάθεση ηλεκτρολογικών και κατασκευαστικών εργασιών σε ιδιώτες, βάση αδυναμίας εκτέλεσής τους από τον δήμο.
  • Σύσταση επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου Παρεμβάσεις ανάπλασης αναβάθμισης στο εμπορικό κέντρο Καρπενησίου με εισηγητή επίσης τον αντιδήμαρχος κ. Βονόρτα. Η παραλαβή αφορά το τμήμα αισθητικής αναβάθμισης στην οδό Αθ. Καρπενησιώτη.
  • Διαγραφή οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους με εισηγήτρια την αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Κονιαβίτη.