Σε 113 βουνά θα σκαρφαλώσει ο Ευρυτάνας Φώτης Θεοχάρης… για καλό σκοπό

1727

Ο Φώτης Θεοχάρης -αστυνομικός στο επάγγελμα- έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, πέρυσι το Πάσχα, όταν κατόρθωσε με τον σχοινοσύντροφο του Αντώνη Συκάρη να σκαρφαλώσουν στο Kangchenjungα, κατακτώντας την κορυφή του τρίτου υψηλότερου και δυσκολότερου βουνού της γης, στα Ιμαλάια.

Τώρα ο Φώτης, ξεκινά έναν καινούριο άθλο, αφού θα επιχειρήσει να ανέβει σε όλες τις βουνοκορφές της χώρας, μεταφέροντας ένα μήνυμα ζωής. Να ξεπερνάμε τις δυσκολίες μας….όσο και αν αυτές μοιάζουν με βουνό.

Αφιερώνει μάλιστα το εγχείρημα του στο Χαμόγελο του Παιδιού, αφού κάθε παιδί, όπως ο ίδιος δηλώνει, έχει δικαίωμα να μεγαλώνει με ασφάλεια και υγεία.

Η ανάρτηση του Φώτη:

‘‘Ονομάζομαι Φώτης Θεοχάρης​ / Fotis Theocharis​, σκεπτόμενος πως θα μπορούσα να κάνω ένα ιδιαίτερο και συνάμα μοναδικό εγχείρημα ώστε να εμπνεύσω νέους ανθρώπους να κάνουν μεγάλα όνειρα, να κυνηγήσουν τα πάθη τους και να ξεπερνούν τις όποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην ζωή τους, ήρθε η σκέψη να ανέβω τα Κυριότερα Ελληνικά Βουνά της Ελλάδας σύμφωνα με τον γεωφυσικό χάρτη της Αnavasi / Ανάβαση​ προσδιόρισα τα βουνά (βλ. στην λίστα παρακάτω), πάνω από τα 1500μ έως 2918μ.

Το εγχείρημα αυτό το αφιερώνω στον Οργανισμό Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child με σκοπό να μεταφέρω το μήνυμα, από κορυφή σε κορυφή, ότι κάθε παιδί έχει δικαίωμα να μεγαλώνει με ασφάλεια και υγεία μέσα από την άθληση.

Και σας ζητώ να στηρίξετε Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child μέσω της ιστοσελίδας > https://www.hamogelo.gr/gr/el/stirikste-mas/’’.

Πρόκειται για ένα εθνικό εγχείρημα που για πρώτη φορά λαμβάνει χώρα και υποστηρικτές του Project #SmileClimb είναι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος​, Αnavasi / Ανάβαση.

Πηγή: lamianow.gr