Σκηνές τρόμου και πανικού εκτυλίχθηκαν Λαμία, το πρωί της Παρασκευής. Ένας άνδρας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, κόβοντας τις φλέβες του στη μέση του δρόμου. στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο άνδρας χρησιμοποίησε ένα ξυράφι και άρχισε να κάνει χαρακιές στα χέρια του και στο υπόλοιπο σώμα του, διανύοντας παράλληλα μια απόσταση περίπου 50 μέτρων μέσα στα αίματα. Όταν έφτασε στα Δικαστήρια στην οδό Καποδιστρίου, σωριάστηκε στη μέση του δρόμου.

Λαμία απόπειρα δολοφονίας
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες

Όσοι έτυχε να περνούν από το σημείο υπέστησαν σοκ βλέποντας τον άνδρα να τρέχει μέσα στα αίματα, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν πως ο ίδιος επιχείρησε να γράψει με το αίμα του το όνομα της αγαπημένης του, σε ένα φαρμακείο που βρίσκεται στη γωνία.

Οι μάρτυρες αναφέρουν ότι ο άνδρας έλεγε πως η φίλη του τον είχε διώξει.

Λαμία απόπειρα αυτοκτονίας
Μάρτυρες αναφέρουν πως ήθελε να γράψει με το αίμα του το όνομα της αγαπημένης του

Αστυνομικοί που περιπολούν στην πλατεία και στα Δικαστήρια ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ. Ένα ασθενοφόρο έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο και μετέφερε τον αιμόφυρτο άνδρα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τη Λαμία

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές με την παραβατική του συμπεριφορά και φέρεται να είναι χρήστης ουσιών. Πριν από δύο χρόνια, το ίδιο άτομο είχε χαρακώσει τη σύντροφό του στο πρόσωπο, μέσα στην πλατεία Πάρκου, γιατί ήθελε να τον χωρίσει.

enikos.gr