Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου 13/8 ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας και πυροβόλησε εναντίον της πρώην συζύγου του.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε εξαφανιστεί στην ορεινή περιοχή αυλάκι στα σύνορα τον Νομών Άρτας με Αιτωλοακαρνανίας για τον εντοπισμό του είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

Σήμερα νωρίς το πρωί τηλεφώνησε ο ίδιος στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και είπε ότι βρίσκεται στο ορεινό χωριό Δαφνούλα Ευρυτανίας, υποδεικνύοντας το σημείο στο οποίο βρίσκεται.

Εκεί πήγε αμέσως ομάδα των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας όπου βρήκε και συνέλαβε τον 29χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και από εκεί μετά την πρώτη κατάθεση θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τι δηλώνει ο 29χρονος μέσω του συνηγόρου του

Μέσω του δικηγόρου Ιωάννη Νεραντζά, ο 29χρονος καταθέτει τη δική του θέση για τη δολοφονία του πεθερού του. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος είπε: «Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Ο δράστης δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του ήταν η κάκια στιγμή».

Σε ερώτηση γιατί το έκανε είπε: «Τον πρόσβαλε ο πεθερός του, ήθελε να πάρει το παιδί μαζί του, ήταν οι μέρες καθορισμένες να πάρει το παιδί, διαπληκτίστηκε έντονα, ήταν η κάκια στιγμή Το όπλο το πέταξε, ήξερε ότι θα συλληφθεί αλλά βρισκόταν σε σοκ γι’ αυτό κρυβόταν».

Σε ερώτηση αν πυροβόλησε την σύζυγό ο κ. Νεραντζάς είπε πως δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει κακό στην πρώην σύζυγό

ertnews.gr