Κατασχέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης, λαμπτήρες, θερμόμετρο, ανεμιστήρας, γλάστρες κ.α.

Επιπλέον κατασχέθηκαν κάνναβη και αδασμολόγητος καπνός
Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση, με ποινή κάθειρξης (8) ετών, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη ημεδαπός στις 08-05-2020 το μεσημέρι στη Λαμία, κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, όπου, σε υπόγειο χώρο αυτής, εντοπίστηκε πλήρως λειτουργικό εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, αποτελούμενο, μεταξύ άλλων, από:
• (8) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και (1,84) μέτρων, εμφυτευμένα σε γλάστρες,
• λαμπτήρες παραγωγής θερμότητας,
• θερμόμετρο, ανεμιστήρα και γλάστρες.

Επιπλέον, στον προαναφερόμενο χώρο, βρέθηκαν και ομοίως κατασχέθηκαν:
• νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους (30) γραμμαρίων, καθώς και
• (7) συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (2) κιλών και (829) γραμμαρίων.
Γίνεται μνεία, ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε η από 29-01-2018 Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, με ποινή κάθειρξης (8) ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.