Ο Δήμος Καρπενησίου, ως ένδειξη αλληλεγγύης, συνεχίζει τη δράση του «Το μικρό δίνει αξία στο μεγάλο» όπου, μέσα από τη δραστηριοποίηση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη» στον οργανωτικό τομέα, συγκεντρώνονται εκατοντάδες καπάκια.

Ο Δήμος Καρπενησίου και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη» ευχαριστούν όλους τους συμπολίτες για την ανταπόκρισή τους στην εν λόγω δράση και τους διαβεβαιώνουν ότι η συμβολή τους είναι σημαντική.

Ο Δήμος διοχετεύει τα πλαστικά καπάκια στο αθλητικό σωματείο ΑμεΑ «ΜΑΛΙΑΚΟΣ» που εδρεύει στη Λαμία, ο οποίος τα αξιοποιεί μέσω ανακύκλωσης και ως αντισταθμιστικό όφελος της δράσης χορηγούν αναπηρικά αμαξίδια και ορθοπεδικά βοηθήματα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο αθλητικός σύλλογος ΑμεΑ «ΜΑΛΙΑΚΟΣ» ήδη το 2016 διέθεσε δωρεάν στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη» ένα αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ εάν στο μέλλον υπάρξει ανάγκη συμπολίτη μας για αναπηρικό αμαξίδιο θα του παρασχεθεί άμεσα. Επιπλέον, με την προσφορά μας του Δήμου Καρπενησίου, περίπου ενός τόνου καπακιών την προηγούμενη εβδομάδα, ο σύλλογος διέθεσε προϊόντα σωματική υγιεινής (πάνες, υποσέντονα) για όποιους συμπολίτες μας με αναπηρία έχουν ανάγκη. Ο αθλητικός σύλλογος με επιστολή του προέδρου του κ. Δημήτρη Καλαμάτα, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Καρπενησίου, με την ευχή του να συνεχιστεί η προσπάθεια με τον ίδιο ζήλο.

Για περισσότερες πληροφορίες: ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη» 2237024796, Γ. Παπανδρέου 10.