35 τσάντες με προϊόντα από το Καρπενήσι και τους Ευρυτάνες παραγωγούς και επιχειρηματίες, φτιάχτηκαν και διανεμήθηκαν με αγάπη σε γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και σε συνανθρώπους μας που νοσούν από καρκίνο στην Ογκολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, ως ένδειξη αγάπης και συμπαράστασης, από τον Σύλλογο Εθελοντών Ν. Ευρυτανίας κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών ‘Αγώνας Ζωής’.

Πρόκειται για μια ακόμα δράση του Συλλόγου που βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν την πρόκληση της ασθένειας του καρκίνου, και η πρώτη φάση της δράσης: “Το Πάσχα της Καρδιάς μας”. Θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση στο Καρπενήσι, μεταφέροντας το ίδιο μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Ο Διοικητής και οι ιατροί της Ογκολογικής, ευχαρίστησαν τον Σύλλογο και δήλωσαν σχετικά:

  • Κολοκύθας Ανδρέας, Διοικητής του Γ.Ν. Λαμίας: «Η διοίκηση το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ευχαριστεί από  καρδιάς το σύλλογο Αγώνας Ζωής σε μια πρωτοβουλία που έδειξε πόσο σημαντικό είναι να παραμένουμε κοντά στον συνάνθρωπό μας που αγωνίζεται  για την ανάκτηση της υγείας του».
  • Καλτσάς Σεραφείμ Επιμελητής Παθολογικής Ογκολογίας: «Εκ μέρους της Ογκολογικής κλινικής θέλω να ευχαριστήσω των σύλλογο καρκινοπαθών Ν. Ευρυτανίας για την συμπαράσταση τους στην κλινική και την όμορφη δράση καθώς και τη προσφορά δώρων στους ασθενείς. Η ογκολογική κλινική είναι κοντά στους ασθενείς ολόκληρης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και προσπαθεί να εξυπηρετήσει όλους τους πάσχοντες. Εύχομαι Χρόνια πολλά, Καλή Ανάσταση και περαστικά σε όλους τους ασθενείς».
  • Κάπου Θεοδώρα Επιμελητής  Β΄ Παθολογικής Ογκολογίας: « Σήμερα 20/4/2021 το ογκολογικό μας τμήμα αγκάλιασε μια πρωτοβουλία του συλλόγου Αγώνας Ζωής Ν. Ευρυτανίας να προσφέρει την αγάπη του ε πράξεις ζωής και συμπαράστασης στους ογκολογικούς ασθενείς. Ευχαριστούμε από καρδίας για την πράξη σας, ανταποδίδουμε με αγάπη και φροντίδα στους ασθενείς που υπηρετούμε».