Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτων Καρπενησίου με 4Χ4 και γλέντι εντυπωσίασε στα Άγραφα

Με χαρά υποδέχτηκαν το διήμερο 6 & 7 Αυγούστου την Α.Λ.Α.Κ στα Άγραφα και συγκεκριμένα στην Ανατολική Φραγκίστα. 

Το βράδυ του Σαββάτου η «Σωτήρα» πλημμύρισε με κόσμο, σε ένα πανηγύρι άρτια οργανωμένο από τα παιδιά της Λέσχης, ενώ την Κυριακή, στη θέση «Βουλωμένη» σε ένα μοναδικό και άκρως θεαματικό show 4×4, που ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη και ξεσήκωσε τους θεατές, δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό από κοντά το μηχανοκίνητο αθλητισμό και να ανακαλύψει τις απίστευτες δυνατότητες που έχουν τα συγκεκριμένα οχήματα που έλαβαν μέρος, υπό τους χειρισμούς των έμπειρων και δεξιοτεχνών οδηγών τους.

Τη διήμερη δράση της Λέσχης απόλαυσαν Αγραφιώτες, Καρπενησιώτες αλλά και επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να χαρούν τις ομορφιές των Αγράφων και της Λίμνης Κρεμαστών.

Ο Δήμος Αγράφων αναφέρει για την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση:

«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους επισκέπτες – φίλους της Α.Λ.Α.Κ. που διένυσαν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις για να βρεθούν στο Δήμο μας. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε, τις Λέσχες Λάρισας, Σμοκόβου, Λαμίας και Πάτρας. Ευχαριστούμε τον κ. Χρήστο Ντάγκα ο οποίος είναι ο καλύτερος Πανελληνίως στην κατηγορία του καθώς και τον κ. Νίκο Μανώλη Πρόεδρο της Λέσχης Λαμίας και έναν από τους οργανωτές του RallyAcropolis.

Τέλος, θερμά συγχαρητήρια, στον Πρόεδρο της Α.Λ.Α.Κ. κ. Στάθη Φέγγο, στο Δ.Σ της Λέσχης και σε όλα τα μέλη, για την πρωτοβουλία τους και για την εξαιρετική διοργάνωση του διημέρου.

Ο Δήμος Αγράφων, γίνεται εξωστρεφής, σπάει τα στερεότυπα και στρέφεται σε δράσεις και συνεργασίες σύμφωνα με το ρου της εποχής. Κατά τη διάρκεια αυτού του διημέρου, τέθηκαν τα θεμέλια μιας συνεργασίας που πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα έχει μέλλον και θα ωφελήσει όλους μας, τόσο με τη διάδοση του μηχανοκίνητου αθλητισμού όσο και με τη διάδοση του μηχανοκίνητου τουρισμού, αφού παρέχεται η δυνατότητα μέσω αυτών των δράσεων να προβάλουμε και να στηρίξουμε τα πανέμορφα χωριά του Δήμου μας».

Η Α.Λ.Α.Κ. με ανάρτηση του Προέδρου της κ. Φέγγου αναφέρει για τη διοργάνωση:

«Τώρα που έκατσε η σκόνη από το διήμερο event μας στον Δήμο Αγράφων και συγκεκριμένα στη Φραγκίστα θα θέλαμε όλους όσους παρευρεθήκατε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς που μας κάνατε την τιμή να είστε κοντά μας.

Μια πολύ απαιτητική διοργάνωση που αφιερώσαμε αμέτρητες ώρες και πολύ κόπο να στήσουμε μακριά από την έδρα μας. Ελπίζουμε να μείνατε ικανοποιημένοι όλοι αλλά και αν δεν μείνατε κάποιοι είμαστε ανοιχτοί στις παρατηρήσεις ώστε να γίνουμε καλύτεροι.

Ο Δήμος Αγράφων είχε άψογη φιλοξενία και σίγουρα αυτή η συνεργασία θα έχει μέλλον σε αυτά τα υπέροχα τοπία που αξίζουν ανάδειξη. Όλα αυτά δε θα μπορούσαν να γίνουν αν κάποιοι δεν υπερέβαλαν εαυτόν όλες αυτές τις μέρες εδώ και 2 μήνες. Δεκάδες μέλη μας που δεν θα αναφέρω ονομαστικά γιατί μπορεί να ξεχάσω και να αδικήσω κάποιους αλλά ιδιαίτερα τον Xristos Galanis στο κομμάτι του μηχανοκίνητου και τον Panos Kitsios στο κομμάτι της εστίασης που χωρίς αυτούς πραγματικά δε θα μπορούσαμε να μιλάμε για επιτυχημένη διοργάνωση.

Εκτός από τα μέλη μας παρά πολλές συμμετοχές είχαμε από Πάτρα, Λάρισα, Λαμια και Σμόκοβο και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Στο μηχανοκίνητο κομμάτι όσοι θεατές ήρθαν εκτός από τις 35 δυνατές συμμετοχές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτοκίνητα που στην κατηγορία τους είναι τα καλύτερα πανελλαδικώς και όχι μόνο. Ο Γιώργος Σπηλιόπουλος αλλά και ο φοβερός Dagas Crazy ανέβασαν την αδρεναλίνη στα ύψη και αποζημίωσαν τους θεατές δείχνοντας τους τις φοβερές δυνατότητες που μπορεί να έχουν αυτά τα οχήματα με τόσο έμπειρους και ‘’τρελούς’’ οδηγούς και ήταν τιμή μας να τους έχουμε κοντά μας. Επίσης θέλουμε να ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που μας στήριξαν».