Κάθε πρωί στο κέντρο του Ραπτόπουλου, το παραδοσιακό Καφέ – Παντοπωλείο του Γιώργου Μπαστάνη ‘Η Αφθονία’  πλημμυρίζει από την μυρωδιά του καβουρδισμένου και φρεσκοκομμένου καφέ που βγαίνει από το νέο μικρό Καφεκοπτείο της Αφθονίας.

Το Καφεκοπτείο καβουρδίζει, κόβει και προσφέρει καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία φρεσκοκομμένων καφέδων, με μοναδικά, μυρωδάτα χαρμάνια γευστικών και ποιοτικών καφέδων: O δημοφιλής Εσπρέσο, ο ντελικάτος Γαλλικός, ο παραδοσιακός Ελληνικός και σύντομα λαχταριστό κακάο σε σκόνη.

Ο φρέσκος καφές από τις πιο αρωματικές ποικιλίες, είναι φτιαγμένος από φρέσκους κόκκους της τελευταίας συγκομιδής, ψημένους πριν από τη χρήση, αλεσμένος λίγο πριν από την παρασκευή του και φυσικά παρασκευασμένος λίγο πριν καταναλωθεί! Έτσι η γεύση του καφέ θα είναι έντονη, τα αρώματα του πλούσια και  απελευθερώνονται όλα τα αντιοξειδωτικά στοιχεία που περιέχει!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την αγαπημένη σας ποικιλία και να περιμένετε λίγα λεπτά για να τον αγοράσετε φρέσκοαλεσμένο. Τα χαρμάνια διατίθενται και για χονδρική πώληση σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση.

Μοναδική απόλαυση κάθε μέρα που ξεκινά με τον πιο μυρωδάτο καφέ της Δυτικής Ευρυτανίας στο Καφέ – Παντοπωλείο ‘Η Αφθονία’!