Οι διανομές μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), συνεχίζονται και συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας θα πραγματοποιήσει διανομή νωπών προϊόντων (κρέας, τυροκομικά, φρούτα) και ξηρών προϊόντων και θα τα διαθέσει στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) – ΤΕΒΑ.

Η διανομή των προϊόντων για τους ωφελούμενους του Δήμου Αγράφων, θα γίνει την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022, με 1ο σημείο διανομής στον κ. Τσιγαρίδα στην Κρέντη, από 09:00-10:30 και με 2ο σημείο διανομής στην κα. Γκιόλια στην Γρανίτσα, από 12:30-13:30.

Απαραίτητη η επίδειξη του αριθμού ταυτότητας και του ΑΜΚΑ. Όσοι δεν προσέλθουν αυτήν την μέρα, μπορούν να εξυπηρετηθούν την επόμενη από την αποθήκη του Δήμου Καρπενησίου.

Η διανομή των προϊόντων για τους ωφελούμενους του Δήμου Καρπενησίου, θα γίνει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 και ώρες 09:00 έως 13:00, στο χώρο της ΔΑΒΙΕ, (στην πρώην αποθήκη του Λερογιάννη). Απαραίτητη η επίδειξη του αριθμού ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

Τα τρόφιμα μπορούν να παραληφθούν και από άλλο μέλος της οικογένειας του δικαιούχου με την επίδειξη του ΑΜΚΑ και του ιδίου και του δικαιούχου. Σε περίπτωση που παραλάβει τρίτο πρόσωπο απαιτείται να προσκομίσει εξουσιοδότηση.

Και για τους δύο Δήμους να τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορωνοϊού Covid-19, με τη χρήση της μάσκας και την τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των ωφελούμενων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 22370-25228 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.