«ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

4211

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και φέτος το επιμορφωτικό και επιδοτούμενο πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας

Τα επιμορφωτικά και επιδοτούμενα σεμινάρια είναι προγράμματα τα οποία υλοποιούνται μια φορά ετησίως από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ.

Το φετινό πρόγραμμα με τίτλο «ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ», συγκαταλέγεται στα προγράμματα ΛΑΕΚ  του ΟΑΕΔ για το έτος 2017, για το προσωπικό των  μικρών & μικρομεσαίων ιδιωτικών επιχειρήσεων οι οποίες απασχολούν προσωπικό από 1-30 άτομα.

Η διάρκεια του προγράμματος ήταν 32 ώρες , η επιδότηση την οποία θα λάβουν οι συμμετέχοντες είναι 160 ευρώ και το διάστημα υλοποίησης του προγράμματος ήταν από 07/03/2018 έως 16/04/2018 .

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας, με εκπαιδευτή τον κο Λαθύρη Γεώργιο , ο οποίος εμπλούτισε το πρόγραμμα με καινοτόμες μεθόδους και εκπαιδευτικές πρακτικές διατηρώντας έτσι το ενδιαφέρον και την συμμετοχή  των καταρτιζομένων στο επιμορφωτικό πρόγραμμα .

Θα χορηγηθεί σε όλους όσους ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα βεβαίωση παρακολούθησης .

Για την υλοποίηση του προγράμματος συνεργάστηκαν το Επιμελητήριο Ευρυτανίας με Πρόεδρο τον κο Τσάμπρα Χρήστο, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Ευρυτανίας με πρόεδρο τον κο Δημοσθένη Χούπα ,  και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου ΙΙ,  με υπεύθυνη την κα Παπαχαραλάμπους Χριστίνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας ευχαριστεί θερμά για την συμμετοχή τους πρωταρχικά τους καταρτιζόμενους, την πρόεδρο του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ κα ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ για την πολύτιμη βοήθεια της, επίσης τις παρακάτω εταιρείες και επιχειρήσεις για τις πολύτιμες προσφορές τους και την προθυμία τους παρόλες τις δύσκολες εποχές .

Την εταιρία ΜΟΝΤΑΝΑ Α.Ε. και την επιχείρηση του κου ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΗ VODAFONE ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ , για την προσφορά των 2ήμερων ταξιδιών, καθώς επίσης και

1.COSMOTE Καρπενήσι

2.ACANTO-ΙΟΥΛΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑΡΗ

3.MOSKITO-ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

4.ΓΚΟΡΟΓΙΑ ΚΩΝ/ΝΑ

5.ΤΟΠΟΛΙΝΟ-ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

6.ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

7.ΛΕΝΑ Κ. ΤΣΟΥΚΑ

8.ΜΟΡΦΕΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΦΟΥΡΝΙΩΤΗ

9.’ΠΕΡΛΑ’-ΣΟΦΙΑ ΜΠΟΥΛΑΚΟΥ

10.ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΣΩΚΟΣ

11.ΕΛΕΦΑΝΤΗΣ ΑΘ. ΙΩΑΝΝΗΣ

12.’ATHLETICS’-ΑΛΕΞΙΑ ΛΑΘΥΡΗ

13.’ΟΙΚΙΑ’-ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

14.ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ‘ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ’ –ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ

15.’ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ’-ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΕΛΕΠΗ

16.’FINETSA’-ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΙΑΦΑΚΑ

17.’ΞΕΝΗ’-ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΣΒΕΡΩΝΗ

18.ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Ευρυτανίας ,  το συνεργαζόμενο ΚΕΚ  Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης  και τον εισηγητή του προγράμματος επιμόρφωσης κο ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΑΘΥΡΗ .